2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله خط تولیدای دیگه روهم دیدم ولی این یکی جز بدترینا بود چون تعریفشو داده بودن گفتم بگم دیگران نخرن ...

چه جالب.. ممنون بابت اطلاع رسانیت🌷

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

دوستانی که رب روژین میخرین ما چندسال پیش برحسب اتفاق یه سری توی کارخونه زدیم سم خالص میخورید

روژین عالیه

فک کم چین چین و تبرک و بیژن و طبیعت و خوشاب چقد اشغالن

فقط روژین

فقط روژین

رنگش عالیه خوش طعم

مث بقیع سیاه و تلخ نیست

منم به کارخونه تن ماهی سر زدم باید بگم لجن میخورید چون با پوست و تیغ ماهی رو میتراشیدند با دستگاه خورد میشد تیغاش

روژین ایز د بست

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

اگر خط برندای دیگه هم دیده باشی میتونی مقایسه کنی وگرنه همه همینن.. تازه این یکم معروف تره

روژین معرکه و شاهکار

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

روژین عالیهفک کم چین چین و تبرک و بیژن و طبیعت و خوشاب چقد اشغالنفقط روژینفقط روژینرنگش عالیه خوش طع ...

ببین گل شما میخوای بخوری ایا من گفتم نخور؟خیر فقط گفتم بدونید حتی رنگش واقعی نیست ،برند مکنزی دونوع خط تولید داره درجه ۱هاش قرمز و عالین و خط تولید دیگش ربش درجه ۲ هست تیره تره من حتی از قوطیشون رو میشناسم،بله تن ماهی هم رفتم و میدونم ماهی تن (هور زردک و....)به صورت کامل با امحا واحشا پخت میشه و بعد قوطی استریل میشه ماهی میزارن توش روغن نمک و طعم دهنده اضاف میشه و توی تنبار میمونه بعد روانه بازار میشه،ولی اون شکم و چیزاش به هیچ وجه قاطی گوشت نمیشه حالا میخوای تبلیغ روژین رو کن ولی اشغال به تمام معناست هم کیفیت گوجه های خرابش هم کثیفی محل تولیدش و هم موادی که اضافه رب میکنن

ببین گل شما میخوای بخوری ایا من گفتم نخور؟خیر فقط گفتم بدونید حتی رنگش واقعی نیست ،برند مکنزی دونوع ...

تبلیغ چی

شوهرم روژین نگیره واویلاس

خورشت رو مقایسه کن میبینی فرقشو

گوجه درجه یک تمیز و شست و شو شده

اون گوجه های فاسد و خرابه ک رب رو تیره میکنه بدرد اشغال میخوره روژین هم بو هم مزه و رنگش با آدم حرف میزنه ۱۰ ساله دارم استفاده میکنم و راضیم

تبلیغ چی شوهرم روژین نگیره واویلاس خورشت رو مقایسه کن میبینی فرقشو گوجه درجه یک تمیز و شست و شو شده ...

😂😂گوجه درجه ۱ و تمیز🙂فک کنم خواب همچین ربی رو دیدی اونیکه میگی رنگ گوجه نیست خیالت تخت ولی بخور نوش جونت😃

😂😂گوجه درجه ۱ و تمیز🙂فک کنم خواب همچین ربی رو دیدی اونیکه میگی رنگ گوجه نیست خیالت تخت ولی بخور ن ...

زهی خیال باطل

تو نمیتونی دید منو تغییر بدی

چون من محصولات تراریخته استفاده نمیکنم و کارخونه روژین چندین شعبه و کارخونه داره تو جایی رفتی ک تر زدن ک امکانش کمه چون کنترل کیفیت داره بهداشت بازرسی داره

پولتو ندادن از ما طلبکاری

رب روژین تا ابد و یک روز بهترینه الکی هیت نده

زهی خیال باطلتو نمیتونی دید منو تغییر بدی چون من محصولات تراریخته استفاده نمیکنم و کارخونه روژین چند ...

😁😁خدا شفات بده دختر از کارمندای اونجایی شاید،چکارت دارم بخور عزیزم تمیز و شفاف و شستشو شده و غیرتراریخته😁تا ابد نوش جان بیخیال دیگه ریپلای نکن ،از بازرساش تشکر کن

😁😁خدا شفات بده دختر از کارمندای اونجایی شاید،چکارت دارم بخور عزیزم تمیز و شفاف و شستشو شده و غیرتر ...

من یک زن خونه دارم حتما استفاده میکنم و پیشنهاد هم میدم چون عالیه شبخر