2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه همشون همینننظارتا یکی هست خی

نه واقعا همشون یکی نیست حالا رب به کنار چون تبلیغ میشه اینجا اسم بیارم اما ترشی رو مثال بزنم ترشی های کارخونه برگ سبز برند مجید رو سر زده بودیم اینقدر تمیز بودن ادم ذوق میکرد یه جا هم رفتیم با ات و اشغال و هرچی سبزیجات له بود رو لیته میکردن

تبرک آشغاله

چین چین اشغال تر

سیاه و تلخ و غذارو خراب میکنه

فقط فقط فقط روژین

همدانیان هم بد نی

روژین عزیزم

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

دوستانی که رب روژین میخرین ما چندسال پیش برحسب اتفاق یه سری توی کارخونه زدیم سم خالص میخورید

اگر خط برندای دیگه هم دیده باشی میتونی مقایسه کنی وگرنه همه همینن.. تازه این یکم معروف تره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اگر خط برندای دیگه هم دیده باشی میتونی مقایسه کنی وگرنه همه همینن.. تازه این یکم معروف تره

بله خط تولیدای دیگه روهم دیدم ولی این یکی جز بدترینا بود چون تعریفشو داده بودن گفتم بگم دیگران نخرن دستی بخرن خیلی بهتره