2777
2789
عنوان

یکی ازدوستام

150 بازدید | 12 پست

یکی ازدوستام بایه پسری دوست معمولی هستش یعنی اینکه پسره گفته دوسش داره ومیخادش امادوستم میگه کلادیگه نمیخام رل بزنم ورابطه دوستیشون رفاقتیه.پسره خیلی ب نظردوستم احترام میذاره وپاشوفراترنمیزاره.یعنی دوسداره بزاره بخاطردوستم تحمل میکنه چن بارگفته ک رل شن دوستم گفته نه وپسره قبول کرده .میگه حتی پسره ازش چیزی نمیخادوعکس ایناشم نمیگیره کلادوسداره دوستم راحت باشه چون میخادش واینکه کادوهمیشه میگیره براش وحاضره خرج کنه .بنظرتون پسرخوبیه؟وتهش چی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا خرشون از پل بگذره عوض میشن یا رفتاراشون کمتر میشه حالا یکی پلش عقد نامه هست یکی عروسی یکی...

ولی درکل هم دختر هم پسر بعد از شیش ماه داخل رابطه احساسی با هم رفتن اخلاقای واقعیشون رو میشه تا وقتی اون شیش ماه طی نشه نمیشه نظر داد

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

البته اینم هستش میگه شایداوکی بدم اینم مث بقیه شه

نگاه من با یه نفر تو رابطه بودم پنج سال بلایی ک این بشر سر من در نیاورده نبود هشت بار خیانت و کتک دروغ شکاک بودن همچییییی

بعد سر اینکه چرا دوستش ب من تولدم و تبریک گفته قهر کرد بهم پیام نداد زنکم نزد منم پیام ندادم زنکم نزدم رابطمون تموم شد خوب

بعد خیلی گریه میکردم حالم بد بود ولی بعد چهارماه یه نفر اومد همش برام کادو میخرید میبردم بیرون و کلا همچی

خیلی ادم با احترام و خوبی ام بود منم اصلااا قصد نداشتم باهاش اوکی شم میگفتم من میتذسم و نمیخامم و این حرفا

با اصرار دور بریام من باهاش رفتم تو رابطه

و واقعا ادم خوبیه ولی خوب مثل روزای اولش نیست ب اون زیادی ب اون شور شوق اولی روزای اول هر قرار کادو میخرید الان هر کناسب کادو میخره یا روزای اول من میگفتم هر وقت اومدی پیشم باید گل دستت باشه ولی الان بهش گفتم دیکه حودت باید بدونی کی بخری تا الان ک خوب بوده

البته خیلی چیزا تغییر کرده شاید بخاطره اینم باشه

ولی با پارتنر قبلیم 360درجه فرق میکنه هرچی اون نداشت بد بود این داره ادم خوبیه

میتونه یه فرصت بده ب ادمای دورش

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم