2777
2789
عنوان

علت مرگ نامعلوم

358 بازدید | 23 پست

سلام دوستان، من خواهرم 40 سالش بود تقریبا بیست روز پیش فوت کرد، بعد چون از ما دور زندگی میکرد و ارتباطی نمیخواست داشته باشه اصلا از هم خبری نداشتیم... حالا رفتیم گواهی فوتشو از ثبت احوال گرفتیم نوشته علت فوت نامعلوم... تاریخ فوت هم نامعلوم... بنظرتون از کجا بفهمیم چرا فوت کرده؟ همسر و بچه ای نداشت... برادر و خواهر ناتنیمون باهاش گاهی در ارتباط بودن، به همه گفتن ایست قلبی کرده، الان اونا هم با ما ارتباطی ندارن و ما فقط شهر محل سکونتشو بلدیم و نمیدونیم خونشم کجاست... چطور بفهمیم چی شده و چه اتفاقی افتاده؟؟؟

یه عمر باهاش ارتباط نداشتین الانم کاری نداشته باشین دیگه الان چه اهمیتی داره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش تا وقتی زنده بود و دیر نشده بود پیگیر حالش بودین الان دیگه مهم نیست

روحش شاد🥲🖤

میدونی من خیلی سعی میکنم ک ب بقیه بفهمونم ک خوب نیستم ک نیاز دارم با یکی حرف بزنم ک روزی صد بار ب فکر خودکشی میفتم ک نمیتونم زندگی کنم ولی هیشکی نمیفهمه حتی کسایی ک بهم میگفتن ماهمیشه باهاتیمم تنهام گزاشتن من واقعا خستم خسته تر از اونیم ک ادامه بدم...:) . کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

نمیدونم چرا اینقدر دلم برای خواهرت کباب شد🥲

خدا رحمتش کنه روحش شاد 🖤

امیدوارم هر چی از این دنیا ندید هزار برابر خدا اون دنیا بهش بده

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
کاش تا زنده بود پیگیرش بودید

ما کلا مرده پرستیم اینو خیلی خیلی دیدم.مادربزرگ خودم تا دیروز کسی بهش کاری نداشت تا مرد همه شدن عزادار

خصلت ایرانیا همینه

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

وای بمیرم چقد دلم گرفت💔😭🥲

چه بی پناه،فکر کن انقدر بهت اهمیت ندن که وقتی مردی دیگه تازه بفهمن تو وجود داشتی :))

میدونی من خیلی سعی میکنم ک ب بقیه بفهمونم ک خوب نیستم ک نیاز دارم با یکی حرف بزنم ک روزی صد بار ب فکر خودکشی میفتم ک نمیتونم زندگی کنم ولی هیشکی نمیفهمه حتی کسایی ک بهم میگفتن ماهمیشه باهاتیمم تنهام گزاشتن من واقعا خستم خسته تر از اونیم ک ادامه بدم...:) . کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂