ی پسری بود خیلی بیمار جنسی بود خیر سرش نماز میخوند میگف وقتی صداتو میشنوم ناخودآگاه ا ر ضا میشم البته اوایلش نمیگف رو نمیکرد بعدش گف ی مدتی حالم از خودم از صدام بهم میخورد گریه میکردم با اینکه حتی ی کلمه حرف ج ن سی باهاش نمیزدم نمیدونم چطوری باز این شکلی میشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکته جالبش اینجاس که اون دختر چرا عکس میده یا چت میکنه وقتی میدونه اون پسر لاشیه
عزیز من با یکی دوست شدم و خیلی خودشو آدم حسابی نشون داد و اصلا بهش نمیخورد و حتی خانواده مذهبی و معروفی داشتن و منو گول زد ازم نود گرفت بعد فهمیدم چجور آدمیه
بخوام رک بگم به قول شما از این عکسا توی فضای مجازی زیاده این بیشرفی هم که همچین کاری رو کرده دنبال اینه که از ترس شما سو استفاده کنه و بیشتر مایه ی ناراحتی روح و روان شما بشه و بیشتر اخاذی کنه اون دو تا عکسی هم که توشون قیافه هم مشخص نیست نمیتونه باعث رفتن آبروی کسی بشه..