2777
2789
عنوان

مریض جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 92 پست

ی پسری بود خیلی بیمار جنسی بود خیر سرش نماز میخوند میگف وقتی صداتو میشنوم ناخودآگاه ا ر ضا میشم البته اوایلش نمیگف رو نمیکرد بعدش گف ی مدتی حالم از خودم از صدام بهم میخورد گریه میکردم با اینکه حتی ی کلمه حرف ج ن سی باهاش نمیزدم نمیدونم چطوری باز این شکلی میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره این که طرف یکی رو گول میزنه گذشته طرف خودش نود داده با اراده خودش طرف میدونه پسر لاشی هست باز بهش میده این نشون دهنده عشق نیست حماقته

تو چت ناشناس تلگرام خیلی ها میان برای این کارا

نکته جالبش اینجاس که اون دختر چرا عکس میده یا چت میکنه وقتی میدونه اون پسر لاشیه

عزیز من با یکی دوست شدم و خیلی خودشو آدم حسابی نشون داد و اصلا بهش نمیخورد و حتی خانواده مذهبی و معروفی داشتن و منو گول زد ازم نود گرفت بعد فهمیدم چجور آدمیه

حس اینکه داره با تو چت میکنه و اون عکس برای توعه و تو براش فرستادی براشون فرق داره با حتی پو.رن توی ...

چه ارزشی داره وقتی دختر بیچاره رو گول میزنن و از سادگیش استفاده میکنن و اذیتش میکنن نمیترسن کارما بزنه به کمرشون؟آه دخترا بگیرتشون؟

اینکه پسره بی ذات و اشغاله دقیقا درسته من موندم دخترامون چقدر احمقن ک قبول میکنن با همچین مریضی باشن ...

عزیز من تو تایپم های قبلی گفتم بخون

من با یکی دوست شدم و طرف خودش رو خیلی آدم حسابی نشون میداد و حتی خانوادش مذهبی و سرشناس بودن اصلا بهش نمیخورد

بعد که با هزار ترفند چندتا نود بهش دادم فهمیدم مریضه و تهدیدم کرد که پخش میکنه و تو تایپم های قبلیم هست

من خودم پسرم

بخوام رک بگم به قول شما از این عکسا توی فضای مجازی زیاده این بیشرفی هم که همچین کاری رو کرده دنبال اینه که از ترس شما سو استفاده کنه و بیشتر مایه ی ناراحتی روح و روان شما بشه و بیشتر اخاذی کنه اون دو تا عکسی هم که توشون قیافه هم مشخص نیست نمیتونه باعث رفتن آبروی کسی بشه..