2777
2789
عنوان

مریض جنسی

3867 بازدید | 92 پست

واقعا وقتی این همه نود و محتوا ریخته تو نت چرا یه آدم باید دخترارو گول بزنه که بهش نود بدن و باهاش سک..چت کنن و ازشون اخاذی کنه

اصلا متوجه نمیشم خب این همه عکس و فیلم تو نت ریخته که این آدم فازش چیه مثلا میخواد حس واقعی بودن داشته باشه؟چقد مریض اخه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لذتی که تو کثافت کاری هست فرق داره واسه امثال اینا.

آه مظلومان اگر روزی بگیرد در زمین خانه ملت بسوزد خانه خان نیز هم 🖤🕊 💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

🗿 بی ادب

☆ دانشجوی دکترای عمومی داروسازی ❤️🕶 عشق میکنم با این زندگی حال میکنم بهتره قدرمو بدونی چون حقیقت رو میگم حقیقت تلخه اما بهتر از اینه که با دروغ سرتو شیره بمالونم یادمه یکی بهم گفته بود تو چرا اینقد باحالی بهش گفتم چون واقعا باحالم ههه راستی من اوقات فراغتم این سایته وگرنه خودم میدونم درس دارم

سوال منم هست🤔

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد