2777
2789
عنوان

مریض جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 92 پست
[QUOTE=407370419]اخه چرا باید باعث ناراحتی روح و روان من بشه؟ اخه نودهای من به چه دردش میخوره؟ میگفت ...

درسته

من شدیدا ترسیده بودم و گریه میکردم چون کلی بهم فحاشی کرد و وقتی دید ترسیدم و گریه میکنم داشت لذت میبرد حرومزاده

باید بهش میگفتی که بفرسته از این عکسای بدون چهره توی گوگل و تلگرام فراوونه مسلما اگر برای فالورات هم ...

اخه هم عکس بود هم ویدیو و اتاقم توشون معلوم بود

بعضی از فالوورام شاید میفهمیدن منم

از طرفی بهم گفت ازم چت و صدای ضبط شده هم داره خیلی ترسیدم

ولی خودش قبل اینکه راضیم کنه بهش نود بدم چون من میگفتم از کجا معلوم تو به کسی نشون ندی و اینا گفت من پخش نمیکنم چون اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی و پدرمو دربیاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین طرف اشغال و نامرد بوده اما قبول کن ی سر این اشتباه خودت بودی دیگه چاقو رو تا نکشی ک نمیبره ازت ...

بله درست میگین برای همین روزی صدبار به خودم لعنت میفرستم و خودمو سرزنش میکنم که چجور همچین کاری کردم اخه چجور اینقد احمقم

الان شدیدا پشیمونم و میترسم چیزایی که ازم داره واقعا یه روزی پخش کنه و ابروی خودم و خانوادم بره اون موقع خودمو میکشم

گرچه اون انگار خودش میدونست جرمه چون قبل اینکه راضیم کنه بهش نود بدم بهم گفت من پخش نمیکنم چون اگه ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی و پدرمو دربیاری ولی معلومه کلا کارش همینه دخترارو گول میزنه اخه اگه واقعا میترسه چجور نگران نیست به جرم تهدید ازش شکایت کنن

گرچه با اکانت های فیک میومد تهدید میکرد و سریع چت رو دوطرفه پاک میکرد و دلیت اکانت

برو پلیس فتا شکایت کن پیامای تهدیدش و نشون بدی یجوزی حالش و میگیرن دین و ایمون الکیش یادش بذه نگران ...

پیام های تهدید و مدرک ازش ندارم کلا سه بار تهدیدم کرد اونم تو سکرت چت و با اکانت فیک و سریع هم پاک میکرد هیچکس هم خونه نبود من حداقل با گوشی دیگه از پیاماش عکس بگیرم

الان فقط یه شماره و یه ایدی تلگرام و پیج اینستاش رو دارم

اون عوضی حتی کلی خط و اکانت داره

بله درست میگین برای همین روزی صدبار به خودم لعنت میفرستم و خودمو سرزنش میکنم که چجور همچین کاری کردم ...

این شگردش عه اشغال ک جلب اعتماد میکنه

میشناسدت یعنی خونه تون فامیلاتون ؟

فوقش ازش شکایت میکنی، سابقه دار بشه هم آبروش میره هم از لحاظ قانونی و اجتماعی تا آخر عمرش یه لکه ننگ ...

بنظرتون اصلا پخش نمیکنه؟

من خودم فک نمیکنم اینکارو کنه

پیام های تهدید و مدرک ازش ندارم کلا سه بار تهدیدم کرد اونم تو سکرت چت و با اکانت فیک و سریع هم پاک م ...

نگران نباش هر چی بیشتر بترسی یا بخای التماس کنی ک نکن ابروم میره بدتر جری تر میشه

پیام داد ز زد جواب نده سین هم نکن

اگر میتونی کلا خطتت و عوض کن

اینستا هم دلت اکانت بزن ی پیج دیگه برا خودت باز کن

بقیه مجازی ها هم همینطور

این شگردش عه اشغال ک جلب اعتماد میکنه میشناسدت یعنی خونه تون فامیلاتون ؟

نه نمیشناسه

ولی اسکرین شات داره از فالوورام یعنی میتونه براشون بفرسته

یعنی شما میگین ممکنه یه روز پخش کنه؟یعنی واقعا از شکایت نمیترسه؟

خیلی پشیمونم حالم از خودم بهم میخوره خیلی نگرانم🥲

نگران نباش عزیزم

بالاخره اشتباه و کردی ازین ب بعد عاقل باش

بخای ب حرفاش باشی از تهدیداش بترسی ی روز دیگه عکس میخاد فرداش رابطه حضوری پس فرداش رابطه با کسای دیگه

حتما ی سر برو پلیس فتا گفتم بالاترم نگران نباش هیشکی نمیفهمه ن خانوادت ن کس دیگه برو اونجا بگو این مشکل و دارم طرف تهدید میکنه خوذشون بلدن چیکار کنن

نگران نباش هر چی بیشتر بترسی یا بخای التماس کنی ک نکن ابروم میره بدتر جری تر میشه پیام داد ز زد جواب ...

اره همینکارو میکنم

اصلا از اون موقع چهارماه گذشته نه پیام داد نه چیزی پخش کرد

نگران نباش عزیزم بالاخره اشتباه و کردی ازین ب بعد عاقل باش بخای ب حرفاش باشی از تهدیداش بترسی ی روز ...

گفتم بهشون🥲

گفت باید مدارک ببری دفتر قضایی شکایت کنی منم مدرک ندارم

بعد از طرفی این آدم دیگه چهارماهه گذشته پیداش نشده موندم چیکار کنم

نه نمیشناسه ولی اسکرین شات داره از فالوورام یعنی میتونه براشون بفرسته یعنی شما میگین ممکنه یه روز پخ ...

خب خط و اینا رو بی حرف عوض کن

نگران نباش نمیتونه غلطی بکنه

میترسوندت شاید ب رابطه حضوری بتونه بکشه ی روز مرتیکه خر

گفتم بهشون🥲گفت باید مدارک ببری دفتر قضایی شکایت کنی منم مدرک ندارم بعد از طرفی این آدم دیگه چهارماه ...

دیگه نگران نباش

هر چی راه ارتباطی داشته باهات فقط پاک کن

خب خط و اینا رو بی حرف عوض کن نگران نباش نمیتونه غلطی بکنه میترسوندت شاید ب رابطه حضوری بتونه بکشه ی ...

درست میگین اره همه چیم رو عوض میکنم🥲

امیدم فقط به همینه که خودشم گفت من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی ازم شکایت کنی پدرمو دربیاری و حتی گفت پیج و اکانت اصلیش که خانوادش توش بودن رو بلاک کنم و دوسه بار دیگه هم اومد تهدید کرد با اکانت فیک تو سکرت چت تهدید کرد این نشون میده ترس از لورفتن و شکایت داره دیگه وگرنه اگه نمیترسید که اینکارارو نمیکرد

همچین آدمی اگه عکس پخش کنه جرم واضح انجام داده اخه خودشو تو معرض شکایت و اینا قرار نمیده که