2777
2789
عنوان

مریض جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 92 پست

[QUOTE=407370419]اخه چرا باید باعث ناراحتی روح و روان من بشه؟ اخه نودهای من به چه دردش میخوره؟ میگفت میفرستم به

اینا مریضن و ذاتشون خرابه از اینکه طرف التماس کنه بهشون و زجر ببینه خوششون میاد عادی نیستن که چه انتظاری داری از اینجور موجودات

اخه چرا باید باعث ناراحتی روح و روان من بشه؟ اخه نودهای من به چه دردش میخوره؟ میگفت میفرستم به فا ...

باید بهش میگفتی که بفرسته از این عکسای بدون چهره توی گوگل و تلگرام فراوونه مسلما اگر برای فالورات هم میفرستاد با دو تا فحش آبدار جوابشو میدادن این هدفش همون بوده که با چهره ازت بگیره که بعدا بتونه بیشتر ازت اخاذی کنه چه دوباره با نود گرفتن یا حتی اخاذی مالی و کارای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من تو تایپم های قبلی گفتم بخون من با یکی دوست شدم و طرف خودش رو خیلی آدم حسابی نشون میداد و حتی ...

ببین طرف اشغال و نامرد بوده اما قبول کن ی سر این اشتباه خودت بودی دیگه چاقو رو تا نکشی ک نمیبره

ازت عکس نود خواست خب نمیدادی همونجا باید میفهمیدی طرف مریضه

خودتم ی جورایی مقصر بودی

دیگه هرچی بوده تموم شده ازین ب بعد عاقلانه تر رفتار کن

مذهبی بودن و نبودن دلیل بر پاکی و خوبی نیس

من مذهبی میشناسم لجن ب تمام معنا مذهبی میشناسم ماه و فرشته

غیر مذهبی میشناسم لجن غیر مذهبی میشناسم فرشته

از رو صرفا مذهب ک نمیشه ب کسی اعتماد کرد

من غلط کنم دیگه به کسی نود بدم من احمق ازش خوشم اومده بود فک کردم آدم حسابیه اصلا بهش نمیخورد نگو با ...

فوقش ازش شکایت میکنی، سابقه دار بشه هم آبروش میره هم از لحاظ قانونی و اجتماعی تا آخر عمرش یه لکه ننگ روشه که دهنشو سرویس میکنه

میدونم خیلی فکرت درگیرش میشه ناخودآگاه..ولی اهمیتی نده..کاری نمیتونه بکنهفقط میخواسته بترسونتتتجربه ...

اره خودمم همین فکرو میکنم راس میگی🥲🩷

ولی واقعا از دست خودم عصبیم که اینجوری خودمو گرفتار کردم خدا بکشه امثال اینارو

نگرانش نباش.. هعی..چی بگم بهت.. خیلی دخترای دیگه هستن از این اتفاقا براشون افتاده..ولی فکرتو درگیرش ...

اره فقط امیدوارم خدا چنان اینجور ادمارو بی ابرو کنه که دیگه نتونن هیچ دختری رو اذیت کنن