2777
2789
عنوان

مشاور دانشگاه میدونید چیه❓

112 بازدید | 16 پست

مشاور درسی منظورم نیستا که بهش میگن استاد مشاور.منطورم مشاور روانشناسه.

شما تاحالا تجربه استفاده از مشاور دانشگاه رو داشتید؟

به من از دانشگاه تماس گرفتن میخواست باهام صحبت کنه.گفت ما با همه دانشجو های ورودی صحبت میکنیم.واقعا اینطوریه؟دانشگاه شما هم همینه؟

یکسری صحبت ها باهام کرد و بعد ازم خواست که حضوری برم پیشش.

اگر بخوام باهاش صحبت کنم قابل اعتماد هست؟

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله پایش سلامت دادم.یعنی از داخل اون فرم متوجه شدن که من نیاز به مشاوره دارم؟

همونه

بله برای همون زنگ زدن. جواب پایش سلامت ارسال میشه برای مشاورهای دانشگاه و ظاهرا به نظرشون نیاز به کمک داری و میخوان کمکت کنن

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|پرسیدید چرا گریه میکنم... از فراق شما آقا

همونهبله برای همون زنگ زدن. جواب پایش سلامت ارسال میشه برای مشاورهای دانشگاه و ظاهرا به نظرشون نیاز ...

شما هم رفتید پیششون؟

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

درباره مشکلاتت حرف نزن باهاشون. بعضیا تا مرز اخراج از تحصیل هم رفتن یا براشون سوپیشینه ثبت شده صرفا چون اینا فکر میکنن از لحاظ روانی صلاحیت تحصیل یا کار نداری. داستانای اینجوری خیلی زیاد دیدم و خوندم.

درباره مشکلاتت حرف نزن باهاشون. بعضیا تا مرز اخراج از تحصیل هم رفتن یا براشون سوپیشینه ثبت شده صرفا ...

ای بابا پس اصلا قابل اعتماد نیستن.من میخواستم ازشون کمک بگیرم.

ارهولی چیز های خیلی حاد رو نگوچمیدونم اگه سابقه خلاف چیزی داری

نه سابقه خلاف که ندارم.منظورم مشکلات دیگه زندگی بود.

ای بابا پس اصلا قابل اعتماد نیستن.من میخواستم ازشون کمک بگیرم.

من خیلی خیلی داستانای این شکلی خوندم که برای افراد دردسر ایجاد کردن. شاید خودت هم بتونی از اینترنت تجربه افراد رو پیدا کنی.

حتما برای مشکلاتت از روانشناس کمک بگیر. بیشتر خرج میکنی اما در عوض تعهد دارن نسبت به اطلاعات شخصیت

من خیلی خیلی داستانای این شکلی خوندم که برای افراد دردسر ایجاد کردن. شاید خودت هم بتونی از اینترنت ت ...

بله چشم.خیلی ممنونم از راهنماییتون🙏