2777
2789
عنوان

سریالی ک منفجر میشید از خنده

240 بازدید | 23 پست

سال ساخت ۱۴۰۳

کارگردان مهران مدیری

اسم سریال قهوه پدری

۱۷ قسمت

باید بهتون بگم این سریال جدیدشه و بشدت خنده دار جوری ک همسایمون اون روز منو دید میگف چقد بچه ت میخندید ما هم میخندیدم باهاش

منو شوهرم ک شکم درد شدیم از خنده حال کردم بعد از یمشت طنز شر و ور این چسبید بشینید با شوهر بداخلاقه ببینید انقد روحیش خوب میشه کیف میکنید میوه و چای و خوراکی یادتون نره🤣🤣😍😍😍😍مدیری با اون سَبک طنز و حال خوب کن متفاوت

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ارزش داره آخه خیلیا گفتن جالب نبوده

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

پس چرا من هیچ کجا نقد خوب و امتیاز خوبی ازش ندیدم اتفاقا مدیری بخاطر نگاه بالا به پایین هم نقد شده ب ...

ن چرته من خودم حساسم رو سریال این محشر بود

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

ازنظر من مزخرف بود

نبود باید با سَبک مدیری آشنا باشی خوشت میاد حتما

واقعا ارزش داره آخه خیلیا گفتن جالب نبوده

اره عالییییییییی منم اول فک کردم شر و وره ولی ژالب بود

شما فک کنم خوش خنده ایی

اصلا کلی نقد میکنم و باید خوشم بیاد این جالب بود

اوممم من دیدممم باحال بود خدایی😂😂

خیلیییییییی بعد مدت ها خندیدیمممممم