2777
2789

خانواده شوهرم با اصرار که میخوایم فیلم عروسی عکسارو ببینیم فیلمای خاو عکسای خام که روی هاردمون بودن رو برادر شوهرم همه رو ب جز عکسا دونفره رو انداخت تو گوشیش من ناراحت شدم. حریم خصوصیم فیلما برای خودم تنها بود نه. برادر شوهر مادر شوهر پدر شوهر تازه میخواستم نشون فامیلاشونم بدن من راضی نیستم حتی از اینکه فایل هارو پکیج کرد برادر شوهرم. شوهرم میگ حساسی میگم دوست ندارم کسی جز خودمون فیلمای خام عروسیمون داشته باشه از فامیلا

کسایی که تو مراسم فیلم گرفتن اصلا مهم نیس

فقط دلم نمیخواست مال آتلیه رو ببینه فلا کسی چون خام بی ادیت هستن

تازه فامیلاشونم سراغ فیلمای عروسیمون🤦😭 هی گفتن. برامون بفرس اینقدر بی فرهنگن

واسه همینه دوس ندارم تو عروسی حتی محرم به خودم لباس باز بپوشم،معلوم نیس کیا میبینن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم اروم باش الان كه كاري ازت برنمياد

منطقي به همسرت بگو كه برادرش بعد از ديدن پاك كنه از گوشيش

اگرم قبول نكرد خودتو ناراحت نكن

كار از كار گذشته

اعصاب خودتو زندگيتو خورد نكن

نباید اجازه میدادی قدرت نه گویی داشته باشعکسای شما چه به درد اون میخوره حس میکنم میخواست هیزی کنه پر ...

گفتم نه برادر شوهرم قهر کرد شوهرم ناراحت شد 25 سالشه برادر شوهرم

سلام عزيزم اروم باش الان كه كاري ازت برنميادمنطقي به همسرت بگو كه برادرش بعد از ديدن پاك كنه از گوشي ...

مادر شوهرم پدر شوهرم میبینن

بعد اینو گفتم به شوهرم بعدش پاک کنه گفت نه ناراحت میشه