2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس چیو داری؟خودتو معتاد قرص نکن الان خیلیا حسرت دارن بدون قرص بخوابنسعی کن خودتو آروم کنی

استرس زندگی و آینده و امتحان مجردم هستم یجوری استرس دارم برا آینده 😭میدونمم الکیه ولی نمی تونم کنترلش کنم

چیه برنامس از کجا ببینم؟

از گوگل میتونی ببینی،

اگه حوصله نداری یه روزایی تیکه هاشو از یوتیوب ببین

کانال توی بله داره

یه برنامه هم توی مایکت داره سرچ کنی میاره،البته نت هنوز نیومده ولی از بله میتونی ببینی

هار هور هیر ک..💘

ببین عزیزم اولین پیشنهاد خوردن قرص سرخود نیست چون شما باید ریشه استرست مشخص بشه برای بعضیا بخاطر نشخوار فکر هست بعضیا تبدیل به اضطراب شده بعضیا ریشه در افسردگیشون داره و......هر کدوم از اینا قرص و دوره درمان متفاوت خودش رو داره

شما برو درمانگر مناسب خودت رو پیدا کن و زیر نظر ایشون اگر تشخیص دادن نیاز به درمان دارویی داری درمان دارویی رو هم بده

حالا اگر به هر دلیلی نمیتونی بری پیش درمانگر شروع کن به دیدن دوره های مدیریت استرس و خودشناسی و حتی میتونی پادکست های ادم های مهم رو هم گوش بدی تا ببینی تو تنها نیستی و این مشکلاتی که داری باهاشون دست و پنجه نرم میکنی رو بقیه هم داشتن و گاهی اوقات میتونی از کارایی که کردن یا تجربه هاشون الگو برداری کنی