2777
2789
عنوان

خستگی شدید

54 بازدید | 10 پست

چند وقتیه که جدی درس میخونم هیچ فرقی نداره کی باشه

سر ظهر آخر شب اول صبح هر موقع که بگید امتحان کردم

شروع میکنم بعد از نیم ساعت گرمی چشم شدید و خستگی

ذهنی و جسمی پیدا میکنم در حدی که چشمم رو بزارم خوابیدم

بعد میخوابم دوباره میام بخونم باز خوابم میگیره باز میخوابم

هرچقدر بخام میتونم بخوابم این شکلی یعنی کافیه کتاب رو باز کنم

بخونم به شدتی بهم فشار میاد که میخوابم و بعدش هم باز خوابم میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی؟

خودم حس میکنم کم خونی داشته باشم آخه میدونی چیه برای یک یا دو ساعت بشینم جایی وقتی میخام بلند شم مخصوصا وقتی که سریع بلند میشم و تند راه میرم سرم شدید گیج میره

خودم حس میکنم کم خونی داشته باشم آخه میدونی چیه برای یک یا دو ساعت بشینم جایی وقتی میخام بلند شم مخص ...

منم چند وقتیه همین شکلیم از خواب سیر نمیشم ،خسته و بی حوصلم، رنگم پریده

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

سلام موضوع اول اینکه یه آزمایش خون بده ممکنه ویتامین بدنت کم باشه خیلی از خستگی ها به خاطر کمبود ویتامین دی و اهن هست اگه خانم هستی هم طبیعیه که ویتامین بدنت کم باشه چون هر ماه با عادت ماهیانه مقداری خون از دست میدی و باید قرص مکمل مصرف کنی ضمنا صبح بیدار میشی قبل از اینکه خوابت بگیره قهوه بخور طبیعت درس خوندن همینه باعث خواب آلودگی میشه بعد ناهار هم یه قرص انرژی زا برای مطالعه از داروخونه بگیر بهش بگو برای مطالعه میخوام راهنماییت میکنه من همه این راها رو امتحان کردم الان روزانه با همین روش ده ساعت مطالعه میکنم