2777
2789
گفته این پیش هورمون تستوسترون و پروژسترونه. بعد در مورد پروژسترون که ضد پیریه و انرژی و توان ورزشیت ...

شناخته شده که تستوسترون تبدیل میشه به استروژن و همرو باعث ریزش مو می شوند.هورمون التهاب ..

بقیه نمیشه خوند

خیلی تاره

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا میذارمش تار میشه چکار کنم

نمیدونم عزیزم

فقط میتونم اگه واضح گذاشتید براتون ترجمه کنم

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

نحوه عملکرد مجموعه تستوسترون:

انگیزه: پیشسازهای هورمونی برای تستوسترون و پروژسترون را فراهم میکند. تشخیص تستوسترون آسان است، اما چرا پروژسترون؟ پروژسترون حلقه گمشده در تمام برنامههای ضد پیری و ورزشی و تقویت هورمون است. به طور گسترده شناخته شده است که استروژن و تستوسترون (هر دو) به هورمون رشد پروستات تبدیل میشوند. پروژسترون به عنوان یک مهارکننده طبیعی آروماتاز از تبدیل تستوسترون به استروژن و تستوسترون و استروژن به DHTI جلوگیری میکند. پیشسازهای هورمون در یک کرم ضد پیری منحصر به فرد و فوقالعاده مؤثر هستند. عصاره آند: آنزیم سیستمیک Bisnd:36 کپسول - ضد التهاب طبیعی. ضد فیبروتیک (مسئله اسکار را برطرف میکند | Cieans The Biod) سیستم ایمنی را تقویت میکند - با باکتریها مبارزه میکند و رشد عضلات را افزایش میدهد. آنزیمهای سیستمیک چیستند؟

نحوه عملکرد مجموعه تستوسترون:انگیزه: پیشسازهای هورمونی برای تستوسترون و پروژسترون را فراهم میکند. تش ...

مرسی عزیزم کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه❤️❤️

بنظرت این دارو برای اقایونه فقط؟

مرسی عزیزم کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه❤️❤️بنظرت این دارو برای اقایونه فقط؟

قربونت

نمیدونم عزیزم بهتره با پزشک مشورت کنید