2777
2789
گفته این پیش هورمون تستوسترون و پروژسترونه. بعد در مورد پروژسترون که ضد پیریه و انرژی و توان ورزشیت ...

شناخته شده که تستوسترون تبدیل میشه به استروژن و همرو باعث ریزش مو می شوند.هورمون التهاب ..

بقیه نمیشه خوند

خیلی تاره

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا میذارمش تار میشه چکار کنم

نمیدونم عزیزم

فقط میتونم اگه واضح گذاشتید براتون ترجمه کنم

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

نحوه عملکرد مجموعه تستوسترون:

انگیزه: پیشسازهای هورمونی برای تستوسترون و پروژسترون را فراهم میکند. تشخیص تستوسترون آسان است، اما چرا پروژسترون؟ پروژسترون حلقه گمشده در تمام برنامههای ضد پیری و ورزشی و تقویت هورمون است. به طور گسترده شناخته شده است که استروژن و تستوسترون (هر دو) به هورمون رشد پروستات تبدیل میشوند. پروژسترون به عنوان یک مهارکننده طبیعی آروماتاز از تبدیل تستوسترون به استروژن و تستوسترون و استروژن به DHTI جلوگیری میکند. پیشسازهای هورمون در یک کرم ضد پیری منحصر به فرد و فوقالعاده مؤثر هستند. عصاره آند: آنزیم سیستمیک Bisnd:36 کپسول - ضد التهاب طبیعی. ضد فیبروتیک (مسئله اسکار را برطرف میکند | Cieans The Biod) سیستم ایمنی را تقویت میکند - با باکتریها مبارزه میکند و رشد عضلات را افزایش میدهد. آنزیمهای سیستمیک چیستند؟

نحوه عملکرد مجموعه تستوسترون:انگیزه: پیشسازهای هورمونی برای تستوسترون و پروژسترون را فراهم میکند. تش ...

مرسی عزیزم کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه❤️❤️

بنظرت این دارو برای اقایونه فقط؟

مرسی عزیزم کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه❤️❤️بنظرت این دارو برای اقایونه فقط؟

قربونت

نمیدونم عزیزم بهتره با پزشک مشورت کنید