2821
2789
عنوان

میشه بیاید کمک

52 بازدید | 10 پست

با خوردن غذا شدیدا حس تهوع میگیرم نت قطعه نمیتونم سرچ کنم کسی تجربه ای نداره برای چی میتونه باشه ؟ میخوام برم دکتر ولی استرس گرفتم

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علت احساس تهوع بعد از خوردن غذا، راه های درمان و پیشگیری

علت حالت تهوع بعد از خوردن غذا

حساسیت غذایی

مسمومیت غذایی

ویروس معده

بارداری

بازگشت اسید معده

اضطراب و استرس

مشکلات روانپزشکی یا روانشناختی

شاید میکروب معده داری برو دکتر... وقتی غذا مورد علاقتم باشه همین جوری؟

آره اصلا هیچی نمیتونم بخورم از دیروز تا از گلوم میره پایین حالت تهوع میگیرم

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

پیشگیری حالت تهوع بعد از غذا خوردن

برخی از نکاتی که میتواند به جلوگیری از احساس تهوع بعد از خوردن غذا در شما کمک کند، شامل موارد زیر است:

مصرف مواد غذایی با هضم راحت، مانند کراکر، برنج سفید یا نان تست خشک.

محدود کردن مصرف مواد غذایی در زمان حالت تهوع.

زنجبیل ممکن است به بهبود حالت تهوع شما کمک کند. محصولات مختلف زنجبیلی از جمله گیاه زنجبیل یا آبنبات زنجبیلی به اندازه کافی، میتوانند موثر واقع شوند.

اجتناب از مصرف شیر یا مواد غذایی پر فیبر

مکیدن آبنبات یا آدامس نعناعی

نوشیدن منظم اما در مقادیر کم مایعات تا بهبودی حالت تهوع

خوردن وعدههای غذایی کوچک و مداوم به جای سه وعده غذایی حجیم

در نهایت از درست جویدن غذای خود غافل نشوید. جویدن یکی از مهمترین مراحل هضم غذا است، بنابراین اگر غذای خود را بهدرستی نجوید، احتمال بروز مشکلاتی مانند نفخ و درد شکم در شما شدت مییابد.

گوشیتو خاموش روشن کن من کردم درست شدددبزار برات توی گوگل سرچ کنم😭😭مقاله اومد بفرستم

ممنونم❤️

پیشگیری حالت تهوع بعد از غذا خوردنبرخی از نکاتی که میتواند به جلوگیری از احساس تهوع بعد از خوردن غذا ...

مرسی عزیزم