2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

253 بازدید | 24 پست

سلام میخوام شروع به خرید سیسمونی کنم اما نمیدونم از چی شروع کنم خودم یزد هستم الانم هزینه خیلی زیاد شده جایی هست به صرفه باشه که بشه تمام اقلام رو خرید ؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لیست بنویس از چیزای ضروری شروع کن فکر کنم فروشگاه نی نی مد بود یزد عمم از اونجا خریده بود ولی قیمتاش نمیدونم چجوریه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من از یه جا نگرفتم از جاهای مختلف گرفتم و فقط واجب هارو گرفتم یه سریا میان تا پنج سالگی لباس میخرن چخبره مگه تو هر فصل باید بدونی نوزاد چقدر مبشه بر اساس سنش بخری پس لباس خیلی زیاد ضرورتی نداره بیشتر زیر دکمه لازم میشه که پهلوهاشو قشنگ بپوشونه اسباب بازی و عروسکم همینطور بذارین بچه متوجه بشه بعد ذوق کنه براش میخرین نه اینکه عادی بشه اوایل دو سه تا جقجقه کافیه یه شیشه شیر خوب میخواد که سرشیشه اش نرم باشه پستونک که سرش کوچولو باشه بی بی لند داره همچین چیزی خیلیم ارزونه قیچی یا ناخن گیر برقی که من همون قیچی ناخن گیر گرفتم هنوزم دارم از همون استفاده میکنم خیلی راحته یه تب سنج خیلی خوب حتما لازمه چون بچه نوزاد زیاد تب میکنه مخصوصا مواقع واکسن حوله و لیف مخصوص نوزاد.حوله نوزاد.که حوله تن پوش فعلا لازم نیست.ظرف مخصوص سیلیکونی و قاشقش که بتونه راحت غذا بخوره ست پلاستیکشم بعضی اقلامش لازمه.دیگه میمونه سرویس چوب که من تخت نگرفتم گهواره گرفتم کمدشم که بستگی به جا داره اگه کمد دیواری بزرگ دارین میتونید نگیرین تختم بذارین وقتی خواستین جاشو جدا کنید بگیرین یا اینکه اگه خودتون رو تخت میخوابین میتونید تخت کنار مادر بخرین که خدایی نکرده رو بچه نیوفتین دو تا دستمال مخصوص برای خشک کردنش لازمه و دو تا پیشبند کالسکه عالیه اگه توش بمونه ولی کریر خیلی مزخرفه عملا کارایی نداره به جاش یه پتو پیچ بگیرین روروئکم من نگرفتم لازمم نمیشد چون به کمر بچع آسیب میزنه به جاش واکر نوزاد گرفتم اونم موقع راه رفتنش.اگه سوالی داشتی خوشحال میشم تجربمو بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه جا نگرفتم از جاهای مختلف گرفتم و فقط واجب هارو گرفتم یه سریا میان تا پنج سالگی لباس میخرن چ ...

توضیحات مفیدی بود

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

من از یه جا نگرفتم از جاهای مختلف گرفتم و فقط واجب هارو گرفتم یه سریا میان تا پنج سالگی لباس میخرن چ ...

خیلی ممنون من خونم کوچیکه نمیدونم کمد بگیرم یا نه و اینکه چند دست لباس از هر سایز نوزادی گرفتید من اول تیر زایمان میکنم احتمالا چهار ماهگی هوا سرد بشه اصلا نمیدونم چند دست بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اتفاقا بهتره الان همه چی رو بخره چون تا دوسال دیگه قیمتا ۱۰۰ برابر شده😑😑

لباس سایز ۱ و ۲ و ۳ تریکو بخر برا زیر لباساش

زیردکمه ای ۳سایز بخر

۲_۳دست بلوز شلوار خوب برا توخونه

ی سرهمی لی برا بیردن

و سرهمی تریکو یا مخمل برا بیرون و خونه

روسری و کلاه و دستکش و جوراب تریکو برا ۱ماه نوازادی و بیمارستان لازمه

وسایل بهداشتی فقط پودر بچه و شامپو صابون لیف ناخن گیر فینگیر شیشه شور شونه

زیر انداز تعویض پوشک

پتوپیچ

اغوشی برا چن ماه اول بچه ریزه خیلی خوبه و کاربردیه

سرویس لحاف بالش و تشک

حوله

شیشه پستونک و زنجیر پستونک جغجغه

چن تا شلوار تک بخر لازمه

کریر و روروک کالسکه و گهواره

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چققققد عالی بود کامنتت. واقعا بدردبخور بود . 👌👌👌

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
لباس سایز ۱ و ۲ و ۳ تریکو بخر برا زیر لباساش زیردکمه ای ۳سایز بخر۲_۳دست بلوز شلوار خوب برا توخونه ی ...

خیلی ممنون کامل بود ذهنم از آشفتگی در اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم،ممنون که تجربیاتتو نوشتی.بنظرت کریر کارایی نداره یعنی؟بجاش سبد حمل نوزاد بگیرم؟و اینکه گهواره اگر بگیرم بچه شبا یعنی تو همون بخوابه اوکیه؟و لباس سایز صفر بگیرم یا نه؟

ممنون

خیلی ممنون من خونم کوچیکه نمیدونم کمد بگیرم یا نه و اینکه چند دست لباس از هر سایز نوزادی گرفتید من ا ...

عزیزم تو خرید لباس عجله نکن منم تیر زایمان کردم فعلا چند تا بلوز و زیر دکمه و شلوار لازمه که سایز یک باشه سه دست کافیه هم تاپ بخر هم آستین بلند ولی خنک باشن که گرمازده نشه سایز صفر خواستی بخری یه دست بخر چون خیلی اندازه بشه سه هفته اوله بازم بستگی به وزن کوچولو داره دو سه دستم سایز دو و سه بخر بیشتر آستین بلند و زیر دکمه که پهلوهاشو کامل تو پاییز بپوشونه لباس سرهمی یا نگیر یا کم بگیر چون خیلی سریع کوچیک میشه برای بیرون رفتم من یه کت با شلوار گرم گرفتم که شلوارش از بالا دکمه میخورد دیگه موقع بغل کردنش لباساش بالا نمیرفت همون برا زمستونش بود که تا کلی وقت اندازه اش شد یه کاپشن سرهمی هدیه گرفتم که یکی دو بار پوشیدم سریع کوچیک شد.خونه من ۵۰ متره تخت خودمو جمع کردم و براش کمد گرفتم اتاق خودمو کلا تغییر دادم به اتاق بچه با نمد کلی براش تزیینات خوشگل درست کردم حالا بستگی به شرایط خودتون داره

لباس سایز ۱ و ۲ و ۳ تریکو بخر برا زیر لباساش زیردکمه ای ۳سایز بخر۲_۳دست بلوز شلوار خوب برا توخونه ی ...

این دوستمون اشاره کردن من یادم رفت بگم پوار بینی یا همون فینگیر از وااااااجب ترین هاست هنوزم عصای دستمه از اینایی بگیر که نوکشون خیلی تیز نیست و زیر انداز تعصویضم یادم رفته بود بگم

عزیزم تو خرید لباس عجله نکن منم تیر زایمان کردم فعلا چند تا بلوز و زیر دکمه و شلوار لازمه که سایز یک ...

خیلی ممنون چجوری با نمد تزیین کردید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم،ممنون که تجربیاتتو نوشتی.بنظرت کریر کارایی نداره یعنی؟بجاش سبد حمل نوزاد بگیرم؟و اینکه گ ...

خواهش میکنم لباس سایز صفر بستگی به وزن نوزاد داره ولی اگه گرفتی یدونه بگیر برای بیمارستانش و اینکه از بیمارستان میاد بین یک تا سه هفته ممکنه اندازه بشه کریر اصلا کاربرد نداره به جاش آغوشی بهتره که حمل نوزاد راحت باشه سبد نوزاد خطرناکه در هر صورت برای پیاده روی طولانی کالسکه خوبه برای جاهای دیگم بهتره بغلش کنی. گهواره برای شب بستگی به نوزاد داره بعضی نوزادا اگه جاشون ثابت نباشه نمیخوابن بعضیاشون برعکسن من یه گهواره چوبی گرفتم که زییاد با تکون خوردن نوزاد تکون نمیخورد