2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
عزیزم اتفاقا بهتره الان همه چی رو بخره چون تا دوسال دیگه قیمتا ۱۰۰ برابر شده😑😑

عزیزم وزن همه نوزادا فرق میکنه نمیشه از الان برا ده ماه دیگه بچه لباس بخری اکثرا سریع کوچیک میشن یا وقتی تو فصلشونه انقدر بزرگن که تا بخواد اندازه بشه فصل مورد نظر عوض شده.تخت یکی از اقوام خرید هنو بچش رو تخت نخوابیده ولی بچع های فامیل داغونش کردن اونم برا کسی که جا نداره ضروری نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنون چجوری با نمد تزیین کردید؟

نمد با رنگای مختلف و شاد خریدم شکل کشیدم روش برش دادم داخلشو با پشم شیشه پر کردم دوختمش یه ریسه قلب درست کردم رنگارنگ سه تا جغد یه زرافه سه تا پرنده ابر و ماه و ستاره.خیلی اسون و ارزون میتونی اتاق بچتو شاد و دلباز کنی

خواهش میکنم لباس سایز صفر بستگی به وزن نوزاد داره ولی اگه گرفتی یدونه بگیر برای بیمارستانش و اینکه ا ...

عزیزم نوزاد یکی دوماه رو بدون سبد و کریر میشه جابجا کرد ؟اذیت نمیشه؟یا اغوشی وقتی سه ماهس براش اذیت کننده نیست؟شامپو بدن چی باید گرفت براش؟چیزای بهداشتی چیا باید گرفت؟

خیلی ممنون کامل بود ذهنم از آشفتگی در اومد

خواهش میکنم

زیاد هزینه نکن در حد چن ماه ک نمیتونی بری بیرون خرید کنی بخر ب بعد کم کم بخر و ب سایزش

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

این دوستمون اشاره کردن من یادم رفت بگم پوار بینی یا همون فینگیر از وااااااجب ترین هاست هنوزم عصای دس ...

اره منم فینگیر خیلی خوب بود کاربردیه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

عزیزم نوزاد یکی دوماه رو بدون سبد و کریر میشه جابجا کرد ؟اذیت نمیشه؟یا اغوشی وقتی سه ماهس براش اذیت ...

نه عزیزم اذیت نمیشه آغوشی ام بخاطر راحتی خودته که اوایل میترسی بلندش کنی ولی در کل بچه از همون موقع که از شکم مادر میاد بیرون مادرش هر چقدم بی تجربه باشه ناخودآگاه مادر میشه و همع فن حریف .پس اصلا نباید ترسید.چیزای بهداشتی یکی پماد سوختگیه که باید ببینی چی به بدنش میسازه ماما بی بی یه پک داره که هم توش شامپو بدن هست هم شامپو سر هم پماد سوختگی هم لوسیون مارک خوبیه من استفاده میکنم ازش