2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست کردم از رو ی دستور تو اینس.تای خدا بیامرز

الان یادم نی

فقط تو دستورش شکر زیاد گفته بود خیلی شیرین شده بود

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

عزیزم هم ن مواد کیک ب همون میزان بزار قابلمه و شعله پخش کن بزار

2لیوان آرد نصف لیوان روغن. 2سوم لیوان شیر. وانیل و بکینگ پودر ب میزان لازم. میتونی زبرا هم درست کنی میتونی کامل شکلاتی بزاری اگ شکلاتی یا زیرا بخوای مقداری پودر کاکائو بزار

کارشناس علوم ازمایشگاهی

آره عالی شد...کیک کاکائویی من درست کردم...طبق همون دستور گوگل فقط قابلمه ات بهتره دیواره اش بلند و کوچیک باشه که پف کنه...یکیم این که شعله پخش کن رو ۱۰/۱۵ دقیقه زودتر باید گرم کنی...دم کنی بزنی و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بمونه و اصلاً درش رو باز نکنی...بعد با چنگال یا خلال دندان چک کن ببین پخته یا نه...زیر شعله هم کم باشه مثل وقتی برنج دم می کشه...کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

3 تا تخم مرغ با ۲سوم لیوان شکر و یکم وانسل بزن تا کش دار شه

بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کن مخلوط کن

بعدم ۲ لیوان ارد الک شده رو با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر و اگ خواستی گردو و پودر کاکائو رو توی سه مرحله کم کم اضافه کن و مخلوط کن

کف قابلمه رو چرب کن

شعله پخش کن و دمکنی بذار زیرشم مثل برنج

بعد حدود یک ساعت وقتی خلال دندون زدی و سفت بود و نجسبید به خلال میتونی برش داری

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

قایلمه کوچیک رو روی همون شعله بزرگه بزارم یا کوچیک ترا

نه رو شعله های کوچیک بذار بسته به اندازه قابلمه ای که استفاده می کنی.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

تو یه قابلمه نچسب و ترجیحا تفلون درستش کن.

زیرشم شعله پخش کن بزاری خیلی بهتره.

در قابلمه هم دم کنی بزار.

تا نیم ساعتم در قابلمه رو باز نکن تا خوب پف کنه

بعد از ۴۵ دقیقه یا یک ساعت چک کن با خلال ببین پخته یا نه.