2777
2789

من دو سه باری درست کردم عالی شد نرم و پنبه ای هم بود

دستوره قناده 👇🏻

چهار تخم مرغ

یک دوم پیمانه شیر یا اب جوش

یک دوم پیمانه روغن

یک پیمانه شکر

یک و نیم پیمانه ارد قنادی

بکینگ پودر یک قاسق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای خوری

تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با همزن بزن

بعد که کرم رنگ و حجیم شد

اول اب جوش یا شیر رو اضافه کن دوباره هم بزن در ند یک دقیقه

و دوم روغن رو اضافه کن و ایندفعه در حد ده ثانیه هم بزن

در اخر ارد و بکینگ الک کن و کم کم به کیک اضافه کن زیاد همهمزن

برای پختن تو قابلمه

باید قابلمه بزرگ رو بیاری بزاری رو حرارت متوسط بعد این سه پایه فلزی یکی از گاز رو در بیار بزار داخل قابلمه ..در قابلمه رو دم کنی بزار ..ده دقیقه بزار گرم بشه بعد مایع کیک رو بریز تو قالب و بزار روی سه پایه فلزی و در قابلمه رو ببند یادت بشه کاغذ روغنی بزاری توی قالب بعد مواد کیک رو بریزی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دو سه باری درست کردم عالی شد نرم و پنبه ای هم بوددستوره قناده 👇🏻چهار تخم مرغیک دوم پیمانه شیر ی ...

چ جالب

قشنگ اسفنجی میشه؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

آره. عالی میشه. همیشه تو قابلمه میپزم. دستورش مثل همون کیکاست فرقی نداره که

من کیک خیس تر درست میکنم. کاکائویی. بهتر از بقیه درمیاد

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

چ جالبقشنگ اسفنجی میشه؟

عالی میشه

تعریف از خود نباشه همیشه کیکام خوب در میاد

من درست کردم خانواده تعجب کرده بودن گفتن حتی بهتر از موقعیه که تو فر درست شده 😂😂

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
این با ماست خیلییییی بهتر میشه

ماست هم خوبه

ولی بنظرم ماست بافتش رو یکم منسجم می کنه

عالی میشهتعریف از خود نباشه همیشه کیکام خوب در میاد من درست کردم خانواده تعجب کرده بودن گفتن حتی بهت ...

آفرین

ما چون سعی میکنیم رژیم باشیم کیک کم درست میکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
آفرین ما چون سعی میکنیم رژیم باشیم کیک کم درست میکنم

اره هر از چند گاهی میچسبه 😍

ولی خب به هر حال کیک خونگی خیلی سالم تر از بیرونه حداقل نه شکرش زیاده که دلو بزنه نه روغنش مونده ست بهداشت هم که رعایت میشه

اره هر از چند گاهی میچسبه 😍ولی خب به هر حال کیک خونگی خیلی سالم تر از بیرونه حداقل نه شکرش زیاده ک ...

اره مام میریم تو فاز رژیم

ابجیم مارو اغفال میکنه

درسته خواهرم همیشه کیکای تولد و مراسمات درست میکنه خودش

نمیذاره از بیرون بخریم

اره مام میریم تو فاز رژیم ابجیم مارو اغفال میکنهدرسته خواهرم همیشه کیکای تولد و مراسمات درست میکنه خ ...

دمش گرم 😂😂😂

پس خواهر قناد هم دارید چه عالی 👌🏼👌🏼