2777
2789
عنوان

حکم روزه ی قضا

638 بازدید | 26 پست

سلام دوستان..

من وقتی عادت ماهیانه میشم تا ۳ الی ۴ روز خون ریزی شدید دارم اما تا ۱۲ یا ۱۳ روز لکه بینی دارم که از همون اوایل بلوغم اینجور شدم...که خیلی برام جای تعجبه!!!

روزه های قضا دارم .....اما ۱۰ روز قضا محسوب میشه؟؟ یا بیشتر!!!

اگه من روزه ی قضام رو تا اومدن ماه رمضان بجانیارم بخاطر کم بود وقت سال دیگه میشع قضاش رو بگیرم؟؟

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تا10روز حیض وبه بعد استحاضه که با حرفی ک شما گفتی استحاضه قلیله محسوب میشی. 

ذوره های قضای هر روضونو اگه تا رمضون بعدی گرفتی ک هیچ اگه نگرفتی علاوه بر قضا باید کفاره ام بدی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عادت ماهانه میدونم ده روز بیشتر حکمش چیز دیگس اون دو سه روزم باید میپرسیدین ک چجور بگیرین قصا شو هروقت بگیری میشه ولی با گذشت سالش باید کفاره بدی اگه اسمشو درست بگم😂

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کفاره اش ب چ صورته ؟  🤔 من اصلا حسابش از دستم درد رفته

کفاره هرسالو موقعی ک دارن فطریه میگن اعلام میکنن شب اخر رمضون ی حدودی ام نمیدونی چند روز قرض داری؟ 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم تا ده روز فقط حیض محسوب میشه و بقیه ی روزهایی که لک بینی دارین نماز و روزه بهتون واجبه ،البته تو اون دو سه روز باید احکام استحاضه رو انجام بدین ،روزه ی قضا رو هم اگه تا ماه رمضان سال اینده نگیرین باید به عنوان کفاره مقداری پول بدین

الا بذکرلله تطمئن القلوب
چرا حدودی میدونم پارسال امتحان اخر ترمم بود ترم اخرم بود بعد یه ۲۰روزی خلاصه نشد 

ینی عمدی روزه خوردی؟ 

عزیزم تا ده روز فقط حیض محسوب میشه و بقیه ی روزهایی که لک بینی دارین نماز و روزه بهتون واجبه ،البته ...

منم میخواستم نظر این دوستمونو تایپ کنم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”