من اصلا ترشح نداشتم ولی الان عقب افتاده پریم و خیلی خیلی ترشح دارم سابقه نداشتمانقد ترشح
من پری هام منظمه تاحالاعقب نزده ماه پیش عقب زداونم بخاطرمصرف کلومفین این ماه هم اصلاقصدبچه نداشتم چون درگیردندونم بودم وبخاطردندونم قرص زیادخوردم وعصب کشی وپرش کردم بیشتراسترسم اینه.سه روزعقب انداختم صبح بی بی هم هاله انداخت منتظرم هفت روزبگذره برم ازمایش به بی بی چک اعتمادی نیس
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دوقلو داری بازم بچه میخای؟؟؟ایول به این روحیه من یدونه هم که بیارم هنور کردم اونم فقط واسه حرف مردمه وگرنه بچه اصلا دوس ندارم نه خودم نه شوهرم ولی اطرافیان هی میگن چرا نمیارین خستم کردن
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دوقلوهام سه سالشونه قراره بزارمشون مهد میخوام اخری روبیارم بااینایه جابزرگ شه بعدها میدونم دیگه حوصله بچه داری ندارم