2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 124 پست
من اصلا ترشح نداشتم ولی الان عقب افتاده پریم و خیلی خیلی ترشح دارم سابقه نداشتم‌انقد ترشح 

من پری هام منظمه تاحالاعقب نزده ماه پیش عقب زداونم بخاطرمصرف کلومفین این ماه هم اصلاقصدبچه نداشتم چون درگیردندونم بودم وبخاطردندونم قرص زیادخوردم وعصب کشی وپرش کردم بیشتراسترسم اینه.سه روزعقب انداختم صبح بی بی هم هاله انداخت منتظرم هفت روزبگذره برم ازمایش به بی بی چک اعتمادی نیس  

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پری هام منظمه تاحالاعقب نزده ماه پیش عقب زداونم بخاطرمصرف کلومفین این ماه هم اصلاقصدبچه نداشتم چو ...

خب چرا همین الان نمیری ازمایش

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من الکی بی بی نمیزنم ولی این ماه خیلی سینه هام درد میکنه ازم یک هفته پیش منم فقط وقتی حاملم سینم درد ...

من دو سه باره قشنگ همه ی علائم رو داشتم ولی نمیدونم چرا منفی شد  شاید خدا قسمت ندونسته فعلا چون مدته یکم فرازونشیب وارد  زندگیم شده 

مطمیئن باش قسمت توام باشه مثبت میشه  ان شاءالله هرجی خیرتوشه

خب چرا همین الان نمیری ازمایش

شوهرم سرکارشه شبامیادمنم تویه شهرغریب روزابادوقلوهام تنهام نمیدونم کجابرم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من پری هام منظمه تاحالاعقب نزده ماه پیش عقب زداونم بخاطرمصرف کلومفین این ماه هم اصلاقصدبچه نداشتم چو ...

منم بی بیم دیدم‌هاله انداخته ان شالله هرچی به صلاحمونه همون بشه💗

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
من دو سه باره قشنگ همه ی علائم رو داشتم ولی نمیدونم چرا منفی شد  شاید خدا قسمت ندونسته فعلا چون ...

انشالله هرکی میهاد خدا دوبرابرشو بهش بده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شما دوقلو دارین و باز بچه میخوایین ماشاالله 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

دوقلو داری بازم بچه میخای؟؟؟ایول به این روحیه من یدونه هم که بیارم هنور کردم اونم فقط واسه حرف مردمه وگرنه بچه اصلا دوس ندارم نه خودم نه شوهرم ولی اطرافیان هی میگن چرا نمیارین خستم کردن 

منم بی بیم دیدم‌هاله انداخته ان شالله هرچی به صلاحمونه همون بشه💗

ایشالله شماهم حامله ایی عزیزم 

شما دوقلو دارین و باز بچه میخوایین ماشاالله 

دوقلوهام سه سالشونه قراره بزارمشون مهد میخوام اخری روبیارم بااینایه جابزرگ شه بعدها میدونم دیگه حوصله بچه داری ندارم

ممنون شما چندسالتونه

من تازه  ۲۱شدم 

دوقلوهات چین

دختروپسر