2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 124 پست
😂😂😂😂 پستات باحالِ استارترجان واسه بعضیا قبل از پریود نشون نمیده بذار بگذره ان‌شاءالله چندرو ...

انشالله عزیزم مرسی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من شش ماهه که عروسی کردم، اصلا هیچ تجربه ای ندارم، ولی میخواستم قبلش برم دکتر، 

الان بچه میخای؟؟اقدام کردی یا نه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۷سال نازایی داشتم بعدش صاحب دوقلوشدم ۶ماهه اقدام کردم دکترنرفتم فقط ماه پیش سرخودکلومفین خوردم.من ...

ایشالله حامله ایی 

دوستانی که باردارن ایانزدیک پری شون ترشح داشتن.چون من هربارچندروزقبل پری ترشح داشتم ولی الان هیچ ترشحی ندارم ؟؟امکان بارداری هستش؟؟؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان بچه میخای؟؟اقدام کردی یا نه

نه جلوگیری طبیعی داشتم، این بار هنوز پریود نشدم، قبلا 19 ام میشدم،اون روز دونفر بهم گفتن قیافه ات شبیه حامله هاست

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
نه جلوگیری طبیعی داشتم، این بار هنوز پریود نشدم، قبلا 19 ام میشدم،اون روز دونفر بهم گفتن قیافه ات شب ...

اوه‌اوه پس حتما حامله ایی عزیزم 

نه جلوگیری طبیعی داشتم، این بار هنوز پریود نشدم، قبلا 19 ام میشدم،اون روز دونفر بهم گفتن قیافه ات شب ...

بی بی چک بزن 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

عزیزم این بیبی منفیه ولی به اینا اطمینان نکن

من خودم از 7 روز قبل موعدم بیبی مثبت شد البته دوستم سیکل من 35 روزه هستش 

هر نوع بیبی استفاده میکردم مثبت میشد غیر از این مدلی خیلی ضعیفه 

یادمه یکیشو داشتم هنوز 10 روز بعد از اینکه دیر کرده بودم زدم تازه هاله انداخت اینقدر با شوهرم خندیدیم شوهرم میگفت میخوام سازنده اینو ببینم 

عزیزم تو هم از یه مدل دیگه بزن انشالله مثبت میشه

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
عزیزم این بیبی منفیه ولی به اینا اطمینان نکن من خودم از 7 روز قبل موعدم بیبی مثبت شد البته دوستم سی ...

دقیقا منم الان با شوهرم دعوا کردم چرا از اینا هریدی میگه‌نمیدونستم خوده مرده داده گفته خوبه اینا اصلا بدرد نمیخوره

باید صبح بزنیم؟ کدوم مارک خوبه من تا حالا نخریدم

اره صبح معمولا مدیکور میکیرن 

باید صبح بزنیم؟ کدوم مارک خوبه من تا حالا نخریدم

مدیکور

دوستانی که باردارن ایانزدیک پری شون ترشح داشتن.چون من هربارچندروزقبل پری ترشح داشتم ولی الان هیچ ترش ...

من اصلا ترشح نداشتم ولی الان عقب افتاده پریم و خیلی خیلی ترشح دارم سابقه نداشتم‌انقد ترشح 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
من به این مدلا اعتماد ندارم اگه پری نشم تا دو روز دیگه از اونای دیگه میگیرم 

خخخخخ شوهر بدبخت من هرماه مدیکور میگرفت جوابشم منفی میشد دیگ الان دو ماه روم نمیشد بهش بگم و با خودمم عهد بستم تا به ماه عقب نیوفته بهش نگم واسم بخره

خخخخخ شوهر بدبخت من هرماه مدیکور میگرفت جوابشم منفی میشد دیگ الان دو ماه روم نمیشد بهش بگم و با خودم ...

من الکی بی بی نمیزنم ولی این ماه خیلی سینه هام درد میکنه ازم یک هفته پیش منم فقط وقتی حاملم سینم درد میگیره اخه قبلا سه بار سقط کردم دیگه همه علایم حاملگیو فوت ابم الانم مطمئنم خاملم از روحیاتم خودم میفهمم ولی خب دل نمیبندم