برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
دیروز یه اقای غیر مسلمان بتو تاپیک چطور می تونم یه مرد پولدار تور کنم بین ۴۵ تا ۶۰ سالع... به دین اسلام توهین کرد هر چی گزارش میزدم فایده نداشت با اعتراض بیشتر قضیه رو برد به سمت اغتشاشاتو .... خودتون برید ببینید کلی هم فحاشی کرد.. نه خصوصی شد پیام بدم نه تگ می شدید...
تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
سلام وقتتون بخیردیروز یه اقای غیر مسلمان به تو تاپیک چطور می تونم یه مرد پولدار تور کنم بین ۴۵ تا ۶۰ ...
سلام بررسی میشه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
سلام وقت بخیر من برای حذف تاپیک خصوصی دوبار فرستادم اما بررسی نشد ممنون میشم چک کنید
تعداد پیام ها زیاد لطفا صبور باشید
خانم نی نی یار جرا خلاف مقررات این سایت پیام داده شده هیچ واکنشی ندارید...ایا من می تونم برم تو تاپیکی بکم دین کثیف یهود یا مسیحیت با اینکه اقلیتند ... قطع دسترسی نمی کنید منو؟ ...بعد چرا این اقا فحاشی رو بردند سمت مسائل سیاسی هیچ واکنشی ندارید با اینکه خیلی گزارش زدم.... چرا اگر ما تاپیک شورت قرمز بزنیم یا فقط بپرسیم جنگ میشه یا نه حذف میشه ولی این نه؟ .... چرا مایلید این پیامها باشه توی سایت؟
تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
سلام من تازه واردم هرچی تاپیک میزارم منتشر نمیشه چرا
سلام به دلیل پایش محتوا زمان میبره