2777
2789
عنوان

تست موضوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 37 پست

چرا عامدانه و با هدف تاپیکها و پست هایی ک سیاسی و توهین امیز و فحاشی باشه اصلا بسته نمیشه باتوجه ب تگ کردن شما و گزارشهای متعدد؟

انگار خیالشون راحته ازین بابت ک مدیریت و نینی یارها کارشون ندارن

چرا تاپیک هایی ک از موفقیت های وزارت اطلاعات میذارم و قفل هم هست پاک میکنید؟من صرفا برای اطلاع دوستان منتشر میکنم

واقعا فکر میکنید کسی متوجه این جهت گیری شما نمیشه؟همه فهمیدن این موضوع رو

و من همچنان پیگیر این موضوع میشم

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

چرا عامدانه و با هدف تاپیکها و پست هایی ک سیاسی و توهین امیز و فحاشی باشه اصلا بسته نمیشه باتوجه ب ت ...

تاپیک های قفل معمولا با گزارش بسته میشن و چون سایت خیلی شلوغ شده نمیتونیم فعلا دونه دونه به کسایی که گزارش میزنن رسیدگی کنیم هر تایپک سیاسی هم که گزارش بخوره میبندیم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

چرا عامدانه و با هدف تاپیکها و پست هایی ک سیاسی و توهین امیز و فحاشی باشه اصلا بسته نمیشه باتوجه ب ت ...

در ضمن نی نی سایت ، یک سایت داخلی هست که طبق قوانین کشور فعالیت میکنه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

خانم نی نی یار جرا خلاف مقررات این سایت پیام داده شده هیچ واکنشی ندارید...ایا من می تونم برم تو تاپی ...

فکر میکنند بقیه نمیفهمند ک سایت جهت گیری خاصی داره

من بشدت پیگیر این موضوع هستم

اگر سایت عمومی هست باید قوانین برای همه یکی باشه

ن اینکه ی عده باخیال راحت ب نظام و اسلام و رهبر و نیروهای امنیت توهین و فحاشی و تهمت بزنند و آب از آب تکون نخوره

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

در ضمن نی نی سایت ، یک سایت داخلی هست که طبق قوانین کشور فعالیت میکنه

خیلی از کانالهایی ک ایتا بوده ک خداروشکر باز نمیشن دیگ هم داخلی کار میکردند

اما از سایت شما بعید بود واقعا

تاپیک های قفل معمولا با گزارش بسته میشن و چون سایت خیلی شلوغ شده نمیتونیم فعلا دونه دونه به کسایی که ...

آهان تاپیکی ک خبر دستگیری ی تیم در مرز کشور بوده ک باعث امنیت و ارامش ماست گزارش میخوره

بعد تهمت و توهین ب رهبر و نیروهای امنیت گزارش نخورده؟

باشه ازین ببعد هرجا تگتون کردم این جملتون رو کپی میکنم

روزخوش🌹

آهان تاپیکی ک خبر دستگیری ی تیم در مرز کشور بوده ک باعث امنیت و ارامش ماست گزارش میخورهبعد تهمت و تو ...

هر موردی گزارش میخوره رسیدگی میشه و اینکه کلا هر بحث سیاسی در سایت ممنوع

نینی یار عزیز اخه الان دو ساعته تاپیکایی ک نیاز ب مشورت داشتم و موضوع عادی ای بود و برخلاف قوانین سایت نبود هنوز منتشر نشده ولی دوتا تاپیکی ک سوال کردم چرا تاپیکام منتشر نمیشه منتشر شده!!!

نینی یار عزیز اخه الان دو ساعته تاپیکایی ک نیاز ب مشورت داشتم و موضوع عادی ای بود و برخلاف قوانین سا ...

خیلی سایت شلوغ

سلام به دلیل پایش محتوا زمان میبره

سلام نی نی یار 🌸

خواستم بپرسم گذاشتن

لینک چالش ناشناس تو امضامون ممنوعه ؟؟

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

تروخدا تاپیکها وکاربری منو پاک کنید 🙏🙏🙏

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷