2777
2789
عنوان

ی سری وسیله می‌خوام بچها بنظرتون به دوست پسرم بگم زشته⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 95 پست
دیدی ک آلان چیا گفتن بهم مسئله این بود نمیدونستم چ جوری بگم

اینا همونان که بعدا میان تاپیک میزنن شوهرم بهم خرجی نمیده

چنتا کاربر راه حلای خوبی گفتن ولی به نظرم همون که با هم برین خرید بهتره و نگو برا عروسی میخام چون قبلا گفتی مختلط هس و اون خوشش نیومده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

از کجا پیدا میکنیددددد واقعاااا؟دوس پسر من چرا برای اولین تولدم کاری نکرد گفت تاریخ تولدتو نگفته بود ...

من انقد سختی تو زندگیم کشیده بودم شاید این موهبت زندگیم بود البته منم کوتاهی نکردم مث خر جفتک انداختم به بختم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همونان که بعدا میان تاپیک میزنن شوهرم بهم خرجی نمیده چنتا کاربر راه حلای خوبی گفتن ولی به نظرم ...

اره دقیقا

آخه خودم زیاد تو خرید اعتماد بنفس ندارم یعنی اصلا خرید نمیرم

بعد میگم زشت نیست برا دو تا وسیله بگم بریم خرید؟

بعد خب مژه و ناخون اینا میخوام بردارم میفهمه برا عروسیه دیگه

ولی لباس و اینارم واقعا نمیشه قیمت ها خیلی گرونه 😑 اصلا نمیدونم باز لوازم آرایشی کمتر میوفته

اخرین تاپیکت دنبال لب تاپ ارزونی خب قبول میکردی 😅😅

بخاطر همین خریده بود درسته من خودم نداشتم ولی خوشمم نمیومد از کسی بگیرم چون ب هر حال کسی بهت کادوی گرون بده بعدا توقع مقابله ب مثل داره من شاید نتونم در اون حد کادو بدم

اره دقیقا آخه خودم زیاد تو خرید اعتماد بنفس ندارم یعنی اصلا خرید نمیرم بعد میگم زشت نیست برا دو تا و ...

تو اول ی چیزبگو 5 سال دوست پسر واقعا زیادیه چرا خواستگاری نمیاد؟ تا بعد طبق اون ببینم چ راعی باید رفت

تو اول ی چیزبگو 5 سال دوست پسر واقعا زیادیه چرا خواستگاری نمیاد؟ تا بعد طبق اون ببینم چ راعی باید رف ...

ببین من تقریبا ۱۳ یا ۱۲ سالم بود باهاش بودم اون موقع ۱۶ سالش بود

بعد خب چندباری راجب خواستگاری و اینا گفتم گفت سنت کمه هنوز بزار یکم بزرگ بشی

بعد دارم میبینم تازه هی سعی داره کارشون عوض کنه حقوقش بیشتر بشه ماشینش و عوض کنه خب اینا یعنی داره تلاش میکنه