2777
2789
عنوان

ی سری وسیله می‌خوام بچها بنظرتون به دوست پسرم بگم زشته⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 95 پست

پسری اگر به دختری هعی پول میده بهش میرسه یا توقع داره دختر بهش سرویس بده یا خرش کنه یا هرچی

اگرررر دختری گفت یه پسر بهم میرسه بدون هیچقصدی

داره دروع میگه

الان مرد به زنش مفتی لطف نمیکنه

حالا شما خودتو گول بزن

اگر دخترم با خانواده باشه

حتما عزت نفس داره

درگیر لطف و یا خرج کردنپسر نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هیچی ولنتاین ک گفت بچه بازیه منم خب هیچ وقت تولدشم تبریک نگفتم ولی قبلا سال های اول براش کادو گرفتم ...

یعنی چییییی یعنی هیچ کادویی نگرفتی بعد این همه هدیه میخوای بدی بهش ؟ هیچی ازش نگرفت باشی ولی براش چیزی بخری

از بیخخخ اشتباه

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت ندارم

چه عجیب

خب بگو منو ببر لوازم آرایشی خرید دارم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
لباس اینا چی؟همیشه برام سواله خانومایی که شاغلن در چه حد باید از شوهرشون خرجی بگیرن

شوهرم واسه خودش لباس رو یکبار میخره. معمولا تابستون میره ۷ ۸ تا تیشرت و ۷ ۸ تا شلوار میخره مناسب تابستون . تقریبا وسطای پاییزم هوا سرد بشه میره ۷ ۸ تا پیرن و شلوار مناسب پاییز و کاپشن و این چیزا میخره. کلا سالی دوبار بیشتر خرید نمیره . من خودم تیکه تیکه میخرم معمولا . اگه با خودش بریم خرید اون حساب میکنه . ممکنه هم گاهی با خواهرشوهر یا مادرشوهر بریم اون موقع خودم میخرم . اوایل خیلی کمتر ازش پول میگرفتم بخاطر یه سری مسائل این روزا خیلی بیشتر میگیرم ازش و پول خودمو کمتر خرج میکنم .

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بیشتر تیکه انداخت ک عروسی مختلط هه گفت آره دیگه میری اونجا شوهر پیدا میکنی

انصافا بهتون برنمیخوره اینجوری باهاتون حرف میزنه؟؟؟ بعد برای پسری با این تیپ و شخصیت میخوای به مودبانه ترین شکل ممکن ازش درخواست خرید کنی؟؟؟ این آقا که اینقدر روی شما تسلط داره اگر ذره ای محترم بود تو این پنج سال خودش باید خرجتو نو میداد رها کن عزیزم این آدم و رها...

پسری اگر به دختری هعی پول میده بهش میرسه یا توقع داره دختر بهش سرویس بده یا خرش کنه یا هرچیاگرررر دخ ...

شوهر شماشاید برات مفت کاری نکنه ولی همه مثل هم نیستن

مرد عاشق زیاد داریم زمانی که من دوست بودم همش برام هزینه میکرد با میل خودش

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
خب منم میخواستم نخره برای همین دعواش کردمدانشجوئه شاغل نیست که بنده خدا دوست ندارم برای من چیزی بخره

از الان اخه عادت میکنه دیگه چیزی نمیخره. چیزای کوچولو کوچولو رو که بهش فشار نیاد و خودش دوس داره بزار بخره.

وااااا خوبه گفتم پنج ساله باهاشم ی کادو ام نگرفتم بعد میگی زیاد درخواست میکنم خدایا

نه بابا چیزی نیس بعد 5 سال😶 بگو بخره ببین اصن خرج کن هس نیس دوس پسر من بعد 4 ماه برام لپ تاپ کادو گرفته بود البته پس دادم بهش چون خوشم نمیاد هدیه گرون بگیرم از کسی ولی دیگه چیزای خورده ریزو قبول میکردم به عنوان هدیه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

درست میگی من خودم قبلا اصلا بدم میومد پسر کوچکترین چیزی خرج کنهیعنی اگه دوبار میرفتیم کافه باید یه ب ...

خیلی سر کامنت ها دلم شکست واقعا میگم ی خط چشم خیلی گرون باشه دویصد تومن چقدر ی آدم میتونه اشغال باشه بخاطر دویصد تومن بکشه پایین

از الان اخه عادت میکنه دیگه چیزی نمیخره. چیزای کوچولو کوچولو رو که بهش فشار نیاد و خودش دوس داره بزا ...

اوهوم اتفاقا بعدش ازش تشکر کردم و گفتم خیلی دوسشون دارم

رژلب های خودمم کنار گذاشتم از رژلب هایی که خریده بود استفاده میکردم ولی خب دلم نمیاد حتی یه آب معدنی بخره چون فعلا شاغل نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پسری اگر به دختری هعی پول میده بهش میرسه یا توقع داره دختر بهش سرویس بده یا خرش کنه یا هرچیاگرررر دخ ...

شما هم عقاید و افکارتون رو به روز رسانی کنید لطفاً. لفظ سرویس دادن چیه به کار میبرید؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

من الان بالای پنج ساله باهاشم ی کادو ام نگرفتم ازش

خب دیگه بعد پنج سال نباید خجالت بکشی یعنی میفهمم اولش چه حسی داری و خجالت میکشیا😂 چرا روت نشه ببریش تو مغازه؟ اینجوری بهتره چون واسه کانسیلر یه جوریه پول بگیری

بعد مثلا من میگفتم پول بزن فلان قدر میخوام برم موهامو برات دکلره کنم🤣

هیچی ولنتاین ک گفت بچه بازیه منم خب هیچ وقت تولدشم تبریک نگفتم ولی قبلا سال های اول براش کادو گرفتم ...

یعنی کادوی تولد هم برات نگرفته؟

خب این قطعا خسیسه

و رابطه با آدم خسیس خیلی مزخرفه

به فرض اگه خسیس نبود، من بودم چیزی نمی خواستم مگه اینکه خیلی رابطمون جدی باشه، غرورم برام مهم تره و به خاطر چند تا چیز کوچیک بیخیال غرورم نمی شم

نه بابا چیزی نیس بعد 5 سال😶 بگو بخره ببین اصن خرج کن هس نیس دوس پسر من بعد 4 ماه برام لپ تاپ کادو گ ...

دیدی ک آلان چیا گفتن بهم

مسئله این بود نمیدونستم چ جوری بگم