2777
2789
آره گفت دیگه همو نبینیم یک ماهم باهام سرد شد پنج روز پنج روز پیام نمیداد چه عذابی میکشیدم بعد اومد گ ...

چه بی لیاقت بوده واقعا با قلب یه دختر خیلی راحت بازی کرده و بعد رهاش کرده

ته بی معرفتیههههه

🤍✨Beauti Lady
پنج سال هم میگذره ... ممکنه باز یادش بیفتی ممکنه خشمگین یا ناراحت هم بشی ولی اونموقع دیگه اونقدرا بر ...

الان حس زندگی ندارم همش فکرم اونه اگه فراموش نشه تا آخر عمرم عذاب بکشم چی

همه چیز درست میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بی لیاقت بوده واقعا با قلب یه دختر خیلی راحت بازی کرده و بعد رهاش کرده ته بی معرفتیههههه

واقعا بی معرفته چون هیچ بدی درحقش نکردم فقط دوستش داشتم تو غمش شادیش کنارش بودم حتی وقتی خودم حالم بد بود با اون حرف میزدم حالش خوب بشه جز اون به کسی نگاهم نمیکردم

همه چیز درست میشه

نه فقط عادت کرده بود منو اذیت میکرد یک هفته باهام خوب رفتار میکرد یک هفته باهام سرد میشد هروقت دلش م ...

عزیزم چقد بد

متاسفم واقعا

پس همچین کسی حتی ارزش فک کردن نداره

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

واقعا بی معرفته چون هیچ بدی درحقش نکردم فقط دوستش داشتم تو غمش شادیش کنارش بودم حتی وقتی خودم حالم ...

وقتی که لیاقت قلب یک دخترو پسر نداره واقعا همینه

لیاقت یه عشق و علاقه خالص رو نداشته

بعداً خیلی راحت تاوان پس میده مطمئن باش همچین کسیو دلشو شکونده بی جواب نمیمونه

🤍✨Beauti Lady
نه فقط عادت کرده بود منو اذیت میکرد یک هفته باهام خوب رفتار میکرد یک هفته باهام سرد میشد هروقت دلش م ...

منم حدودا تجربه ای مثل تو داشتم، از وقتی دیگه به هم پیم نمیدیم انگار یه تیکه از وجودم و از دست دادم، هرچقدر من جدی دوسش داشتم اون تا تونست آزارم داد