2777
2789
عنوان

همونم که خونه ام وازلینی شده بود

360 بازدید | 27 پست

کف خونم سنگه سفیده قشنگ پدرم در اومده بچه ها با ریکا بهتر شده ولی خب بازم تمیز نیست جای پا میمونه اوووف

میگن رافونه محصولی برای سنگ و سرامیک داره شما ازش استفاده کردین؟؟

پودر معجزه از مترو بگیر............یکم با آب قاطی کن بریز تو اسپری اسپری کن به چربی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش شیرین و ابلیمو و مایع ظرفشویی قاطی کن باهاش بشور ببین کم میشه

به مرور پاک میشه نگران نباش

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

مخلوط سرکه و جوش شیرین ر امتحان کن مخلوط اب صابون و سرکه اینا حلال چربی هستن من مبلامو با هر چی تمیز کردم جواب نداذ کلی عزینه کردم بعدش با اب صابون و یکم سرکه برق انداخت تمیزه تمیز

تهزان نیستم

ای بابا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جوش شیرین و سرکه سفید رو متن شنیدم ولی خواست باشه یک قسمت کوچیک بزن بعد همه رو بزن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟کاش ندیده بودمت،کاش مهرت به دلم نمی نشست تاکه مبتلای پاییز نشم.