2777
2789
عنوان

خانوما سرگرمیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 57 پست
من از چنل الفباش رو خوندم دلم میخواد ادامه بدم

هانگول خوندی؟

منم بلدم بخونم و بنویسم الان دارم سریال زبان اصلی میبینم بعضی کلمات رو متوجه میشم ولی نت که وصل شه میخوام با یه دختر ایرانی ساکن کره کلاس بگیرم هر ترم ۸۰۰ تومن ترماش ماهیانه و مجازیه

🕯️🧸🐱🐈🪽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس،، میکاپ، رنگ مو، رمان، قبلا نقاشی بود الان وقت نمیکنم

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

من کتاب کودک و به زور میخرم. اونم فقط بخاطر بچه م که روزی سه جلد کتاب و میانگین حتما براش میخونم.

اره خب خیلی گرون شدن ، از کتابخونه میگیرم و

اشتراک طاقچه بینهایتم گرفتم

بدون کتاب خوندن خل وچل میشم😁

ولی لطف بزرگی در حق بچتون می کنید که اینقدر کتاب میخونید براش

من نمردم ، اما زنده هم نماندم 😔

هانگول خوندی؟ منم بلدم بخونم و بنویسم الان دارم سریال زبان اصلی میبینم بعضی کلمات رو متوجه میشم ولی ...

چه جالب فکر نمیکردم کسی اینجا پیدا بشه که به این زبان علاقه داشته باشه

من ترم ۶ ام🙃

هانگول خوندی؟منم بلدم بخونم و بنویسم الان دارم سریال زبان اصلی میبینم بعضی کلمات رو متوجه میشم ولی ن ...

اره

پیش کی میخوای کلاس بری؟

بیا این ساندیس با طعم خون رو بگیر ولی دیگه روی من ریپ نزن.

اره پیش کی میخوای کلاس بری؟

یه دختری به نام زهرا شریعتی خودش کره زندگی میکنه به دخترا تو ایران نیمه افلاین درس میده بسته به سطح

اهنگ هم کار میکنه ولی تکلیف میده تکالیف رو هم ادمینش چک میکنه دخترایی که باش کلاس داشتن نصفشون رفتن کره

🕯️🧸🐱🐈🪽

یه دختری به نام زهرا شریعتی خودش کره زندگی میکنه به دخترا تو ایران نیمه افلاین درس میده بسته به سطح ...

همونی که اسم کره ایش سوجینه؟

بیا این ساندیس با طعم خون رو بگیر ولی دیگه روی من ریپ نزن.