2777
2789
چرابعد این همه سال یه فرزند خونده از بهزیستی نیاوردن؟شایداسترس کم میشد و طبیعی باردارمیشد

داييم راضي نشد 

اخه دختر عموش اين كارو كرد الان كلي ب مشكل خوردن و بچم مريضه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که باردای واسش دعا کن اسمش فاطمه هست

من باردارنیستم عزیزم.ولی براش حتما دعامیکنم خیلی سخته خیلی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مشکلشون چیه؟

دقیق نمیدونم . رحمش دو شاخه ای بوده قبلا عمل کرده پارسال گفتن ناقص عمل شده دوباره عمل کرد. تنبلی تخمدانم داره میدونم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

ان شاالله قسمتش  بشه به زوودی زود.  بحق اقاامام زمان. 🤗الهی آمین. 

ایشالا قسمت همه منتظرا بشه یه بارداریِ خوب  و پرخاطره و یک نی نی سالم و خوشگل 😙  همه تودلاتون صلوات بفرستین و بگین آمیییین♡

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
جاری منم ده ساله بچه میخوان آی وی اف و آی یو آ هم کرده نگرفته.

ب خدا اينام انقد رفتن واسه اينا و انقد هزينه كردن نشده 

ديگه داييم لج كرده ميگه نميرم 

خدا داد بده 

ندادم نده 

دلم ميسوزه 

زنداييم بچه ميبينه ها دلش ميره 

وااااي اشكم در مياد وقتي يادم مياد 😔

اا فکر کردم بارداری. بچه داری شما؟

آره یه دخمل ناز.4ماه و نیمشه .ولی منم مثل جاریتون بارداری و تجربه نکردم اما مادر شدم.دخترم و به فرزندی آوردیم گلم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ب خدا اينام انقد رفتن واسه اينا و انقد هزينه كردن نشده  ديگه داييم لج كرده ميگه نميرم  خ ...

آره هزینه هاشم خیلی سنگینه. انشالله خدا بهشون بده زندایی منم بعد ۱۴ سال همینجوری باردار شد خدا بخواد کاری نداره

آره یه دخمل ناز.4ماه و نیمشه .ولی منم مثل جاریتون بارداری و تجربه نکردم اما مادر شدم.دخترم و به فرزن ...

اخيييييييي نازيييييي 😍😍😍😍😍😍

قربونش بشم من 

يه سوال ميتونم بپرسم 

آره یه دخمل ناز.4ماه و نیمشه .ولی منم مثل جاریتون بارداری و تجربه نکردم اما مادر شدم.دخترم و به فرزن ...

آخی زنده باشه . خیلی کار خوبی کردین. این هم ثوابش بیشتره هم مادر شدی دیگه. بعد چند سال اقدام بچه اوردین؟

ب خدا اينام انقد رفتن واسه اينا و انقد هزينه كردن نشده  ديگه داييم لج كرده ميگه نميرم  خ ...

کاش یه بچه میاوردن.حالا همه بچه هاکه مریض در نمیان.تازشم اگه خودشون بچه دارشن و مریض باشه هیچ وقت این حرف و نمیزنن.آدم نمیدونه آینده چی میشه که.حتی بچه خود آدمم ممکنه خدانکرده بیمارشه.زنداییتون و با دل و جون درک میکنم

آره هزینه هاشم خیلی سنگینه. انشالله خدا بهشون بده زندایی منم بعد ۱۴ سال همینجوری باردار شد خدا بخواد ...

سر عقدم اولين نفري ك دعا كردم بود از دور اشاره ميكرد منو دعا كن يعني دلم ميخواست همونجا گريه كنمااااا