2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار رو کردین . انشالله عروسی دختر گلتو ببینی . متدر بودن که به بارداری نیست فقط عزیزم. خیرشو ...

ان شاالله باشم ببینم عروسیشو.آخه من خودم بی مادر بزرگ شدم حسرتش به دلم موند.حتما همینطوره مادر به زاییدن نیست.ولی دوست دارم بارداری و تجربه کنم غریزه تو وجود همه خانوماس .امروز داشتم فکرمیکردم اگه بفهمم جاریم بارداره چه حسی پیدا میکنم چطور 9ماه حامله بودنشو همش ببینم.ولی بتونم ظاهرم و حفظ کنم.خیلی سخته میشکنم از اینی که هستم.ولی حسادت نمیکنم حسرت میخورم.ان شاالله باردارشه خدا به منم صبربده

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
خدا نكنه من ك خيلي ناراحتشم انقد دلم روشنه امسال خبرشو ميشنوم اميدوارم خدا دله هممونو شاد كنه ...

الهی آمین.از ته دلم دعاش کردم بغضم گرفت

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
از یه مشاور یا متخصصی چیزی کمک بگیرید که بگید یا نه . من کسیو میشناسم که از اول به بچه گفتن و خیلی ه ...

آره قراره بریم مشاوره 

كاش ك بگي چون نگي يه عمر استرس داري  ايشالا ك هر چي صلاحت باشه همون پيش بره عزيزم  چند س ...

ان شااللع.آره استرس که از اودنش داریم تا آخرش.23سالمه

ان شاالله باشم ببینم عروسیشو.آخه من خودم بی مادر بزرگ شدم حسرتش به دلم موند.حتما همینطوره مادر به زا ...

عزیزم حتما هستی و میبینی . اولا وقتی خدا دل به این بزرگی بهت داده حتما هم یه چیزی به دلت میندازه که این جیزا سخت نباشه واست دوما اگه خدا بخواد شاید با همون بیماریه شوهرتم بازم شدی . به خودت ببال و خداروشکر کن خیلیا هستن نمیتونن حتی بچه بیارن عزیز دلم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
عزیزم حتما هستی و میبینی . اولا وقتی خدا دل به این بزرگی بهت داده حتما هم یه چیزی به دلت میندازه که ...

ان شاالله .لطف دارین شما.واقعا شکر خدادخترم و داد بهم العان کنارم خوابه هی نگاش میکنم نازش میدم.عین خودمه همه تعجب کردن از بس کپی خودمه.به همه گفتم خدادیده چه عذابی کشیدم تو این سالها یه بچه داده خستگیم در بره

خواهرمنم تنبلی تخمدان داره دوبار انتقال جنین انجام داده نشده الان یه بسته دیگه داره میخواد از رحم اج ...

شما ازدواج کردین؟اگه آره میتونین شما به دنیاش بیارین از هر لحاظ بهتره

ان شااللع.آره استرس که از اودنش داریم تا آخرش.23سالمه

هم سنيم 

اما سعي كن يه جورايي بهش بگي و اين ك چون دختره خيلي حساستره 

خيلي كارتو دوس داشتم 

خدا حفظ كنه جوجتو 😍

هم سنيم  اما سعي كن يه جورايي بهش بگي و اين ك چون دختره خيلي حساستره  خيلي كارتو دوس داش ...

مرسی عزیزم.آره بامشاور مشورت میکنم ببینم چه روشی بهتره

حالا چند سالگي ازدواج كردي شما

18سالگی.مهر ماه 24سالگیم تموم میشه میرم تو25