2777
2789
عنوان

از دوست پسرتون پول میگیرید ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا کادو نخریده برام

به روش بیار بگو تولدم چرا به یادم نبودی خوشحالم کنی ،، بیرون ک میری باهاش بگو من دوس دارم بریم فلان جا .. البته ببین رابطت در چ حده ،، اون انتظاری ازت داره یا نه ؟؟

البته ب غیر اینا باید جوری باشع ک بهت خوش بگذره

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
نمیدونم یبار خواستم برم ماشینم تحویل بگیرم پول کم داشتم بهم داد منم گوشوارم دراوردم امانت بهش دادم ت ...

پولو پس دادی؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چ جوری میگیرید ازش ؟

بعضی وقتا خودش پیش قدم میشه مثلاً بهش میگم کنار سوپرمارکت پیاده کن خودش کارت میده و من نمیگیرم بعد هی کارت رو میده و در آخر میگم پس خودت برو برام بخر

بعضی وقتا هم بهش میگم پول میخام مثلا از فلان لباس خوشم اومد بهم پول بده

شارژ و اینا هم برام زده بهش گفتم نت ندارم

بعضی وقتا هم میگه دستم خالیه ندارم اینا منم هیچی نمیگم دیگه

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

به روش بیار بگو تولدم چرا به یادم نبودی خوشحالم کنی ،، بیرون ک میری باهاش بگو من دوس دارم بریم فلان ...

والا من همه انتظاراتش و بر آورده کردم الان چندساله باهمیم دیگه شبیه زن و شوهریم فقط زیاد نمیتونم بیرون برم باهاش حرفی ام میزنم میگه مگه تو میتونی بیای ک من نبردم ؟ منم دیگه حرفی نمیتونم بزنم

والا من همه انتظاراتش و بر آورده کردم الان چندساله باهمیم دیگه شبیه زن و شوهریم فقط زیاد نمیتونم بیر ...

رابطه.ج.ن.سی منظورته ؟؟

حداقل شارژ و پول ک میشه

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍