خانما من و همسرم شدیدا روی اسن موضوع خساسیم جوری ک واقعا ب وسواس شدید تبدیل شد ه چن سالی هست ک تاجایی ک شده رعایت میکنیم.من دچار زگیل پوستی هستم ینی گردنم و زیر بغلم سالهاست ازبچگی چنتا زگیل بود این دو سه ساله اخیر ب خاطر استرس زیاد بیشتر شدن تااینک چن روز پیش زیر شکمم دقیقا پایین ترازخط سزارین مایل ب سمت راست ی چیز کوووچیک برجسته دیدم سریعا دکتر رفتم معاینه کرد گفت ب تشخیص من زگیل تناسلی نیس ولی ازمایش برام نوشت.خانما من چنان وحشت دارم ازین موضوع و همسرم ک دوساله متوجه شدیم یکی ازاعضای خانوادش درگیره رفت و امدمون رو محدود کردیم من الان این چی بود دیدم بقران چن روزه خاب و خوراک ندارم شوهرمم میگ من مطمعنم منفیه ماک کاری نکردیم اما من روانی شدم.ممکنه همین زگیل معمولی باشه ک دورگردنم هست؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم اون اصلا از راه رابطه جنسي و تماس پوستي مياد
انقد خودت رو اذيت نكن تستتون هم منفي هست قطعا
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….