2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست
عزيزم اون اصلا از راه رابطه جنسي و تماس پوستي ميادانقد خودت رو اذيت نكن تستتون هم منفي هست قطعا

خب من زیرشکمم جاییکه موی زائد هست ی چیز ریییز زد ولی کندمش ازمایشم دادم.من نمیگم ازفامیل گرفتم ک

خب من زیرشکمم جاییکه موی زائد هست ی چیز ریییز زد ولی کندمش ازمایشم دادم.من نمیگم ازفامیل گرفتم ک

ميدونم

ميگم كلا استرس نگير اون اصلا زگيل تناسلي نيست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماازکجامیگی زگیل نیس

تناسلي زير شكم نميزنه

اصولا اون پايين ماييناس😂🤦🏻♀️

و اينكه شما و همسرتم ميگيد كار پرخطري نكردين پس اصلا از كجا گرفته باشي؟ ب نظر من ك منتفي هست قضيه زگيل تناسلي.

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
خیلیییی کوجیک بود ولی جایی ک موی زائد هست زیرشکم اونجا

عزیزم اکثرا حایی ک چربی تجمع کرده درمیاد اون قسمت هم درمیاد اصلا جای نگرانی نیست

بعدشم خودتون میگین مشابه اش رو قسمتای دیگ بدن هم دارید

هیچ.!

مگه شما سواد ندارید که انقد استرس دارید زگیل تناسلی وقتی در معرض هوا قرار بگیره از بین میره، و منتقل نمیشه، این رفتارای عجیب چیه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
فقط با آزمایش معلوم میشهولی حالا زگیل تناسلی که آدم از فامیل نمیگیره که رفت و آمدت رو محدود کردیاینم ...

تست اچ پی وی ینی نمونه برداری؟

خو وقتی زائده نزده از چی میخان نمونه بردارن

ب فرض اینکه ینفر رابطه پر خطر بافرد مبتلا داشته

مدرس زبان انگلیسی:)🪐