2821
2789
عنوان

پارتنرم

412 بازدید | 32 پست

ما تو دانشگاه دوست شدیم

هیچ مشکل خاصیم نداشتیم درحد بحث بوده که با حرف زدن حلش کردیم

من قبل ایشون با هیچکس دوست نبودم

چندشب پیش برگشت گفت که من میخوام یه حقیقتو بهت بگم و عذاب وجدان دارم که نگفتم

منتظر بودم که بپرسی

حالا که نپرسیدی خودم میگم

من قبل تو یه پارتنر داشتم در حد چت بوده و ندیدمش و کلیم گفت که الان فقط تو توی ذهن قلب منی و فلان و بیسار

چه واکنشی نشون بدم وقتی دیدمش

تو چت گفت ناراحت شدی

گفتم اره خب ولی اینکه خودت گفتیش برام ارزشمندع و صداقتت برام مورد احترامه

میگم از این ببعد کلا به روش نیارم که فراموش شه کار درستیه؟

ادم خوبیه صاف و ساده اس مثلا مغرور اینا نیست مقصر باشه معذرت خواهی میکنه حتی پیش اومده من مقصر بودم اون معذرت خواهی کرده که بحث کش نیاد

کلا اخلاق و رفتار و ظاهرشم دوست دارم

فقط این اکسش رومخم رفته یکم یذره حس بدی گرفتم

از طرفیم رفته منو به مامانش معرفی کرده

حس میکنم مامانه به رابطه ما راضی نیست کلی به پسرش گفته مواظب باش که تیغت نزنه و وابسته نشی ولت کنه و ازت سو استفاده نشه و این حرفا

و انگار طرفدار ازدواج فامیلی باشه

میترسم تهش بینمونو خراب کنه

اینم خیلی مامانشو دوست داره من هیچ حرفی بر علیه مامانش نمیزنم

به روش بیارم که حس مامانشو میدونم ؟

اصلا امیدی هست که بخوام بهش فکر کنم من به این آدم میرسم و تهش ازدواج میشه ؟

نمیدونم چندچندم

چیکارکنم

نمیخوام از دستش بدم

چیکارکنم میزان وابستگیش و صمیمتش زیادتر شه بدون اینکه پاش از گلیمش دراز تر بشه(مثلا درخواست رابطه کنه ، یبار غیر مستقیم گفت که کوبنده جوابشو دادم از اون ببعد اصلا نگفته)

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

ب روش نیار اگه پسر خوبیه افرین ک صادق بوده

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من

باید قبل از اینکه وارد رابطه میشدی درباره رابطه جنسی حرف میزدی ک جفتتون اذیت نشید

الانم ادمی ک کلا تو رابطه ای نبوده باشه سخت پیدا میشه نمیخواد سخت بگیری

نصیحتم نکن لطفا مادرجان.

همین ک پشتش باشی علاقش بهت بیشتر میشه و اینکه بزار ببین خودش بحث خئاستگاری و میاره وسط یا نه

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

اصلا به روش نیاریه جاهایی ذهن مرد نباید براش شفاف شه که به چی فکر میکنیقبل از تو بود اصلا مشکلی ندار ...

باشه

متوجه نمیشم، یعنی براش موضوع مهمیه که شما دوتا قبل خودتون با کسی تو رابطه بودین یا نه؟

از نظر من کسایی که مثلا بیست سالشون باشه ولی تابه حال دوست پسر یا دوست دختر نداشتن یه مشکلی دارن

حالا باز سر دختر دخالت های خانواده و کنترل گریشون یا مسائل فرهنگی و مذهبی توجیه میکنه دوست پسر نداشتن رو

ولی پسر واسم نرمال نیست، ازش بپرس چی باعث شده فکر کنه این موضوع، مهم یا ناراحت کننده ست، مگه نرمالش این نیست براش؟

مشکلش چیه که تاحالا دوست دختر نداشته و یدونه رل واسش چیز سکرت و مهمیه؟ مذهبیه یا عقاید خاصی داره، جریانش چیه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

همین ک پشتش باشی علاقش بهت بیشتر میشه و اینکه بزار ببین خودش بحث خئاستگاری و میاره وسط یا نه

همش میگه تو عروس مامانمیو لازم بشه بخاطرت هرکار میکنم و من ایندمو با تو تصور کردم و حتی اسم بچشم گذاشته😂😐دخترمیخواد

ولی میترسم این حرفا سرو ته نداشته باشه

داشته که داشته الان زمونه عوض شده شما هم ببین اگه خوب بود باهاش بمون بعدا شرایطشو داشتین ازدواج کنین ...

حس وابستگی بهش ندارم

حتی نمیدونم دوسش دارم یا از دوستی باهاش حرف میزنم

ولی اصلا نمیخوام از دستش بدم

همش میگه تو عروس مامانمیو لازم بشه بخاطرت هرکار میکنم و من ایندمو با تو تصور کردم و حتی اسم بچشم گذا ...

اخییی انیدوارم اگه قسمت همید ب هم برسید عزیزم . اگه مطرح کرده پس دوست داره فعلا فکرای منفی نکن کلی اتفاق میتونه بیفته

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز