2821
2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست

هرکسی یه گذشته ای داره چون صرفا قبلا تو رابطه بوده آدم بدی نیست این چه طرز فکریه اصلا گذشتش به شما مربوط نیست وقتی بهتون مربوطه که پاش الان تو رابطتون وسط باشه وقتی گذشته دیگه دلیلی بر تمرکز روش نیست

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

بنظر منباید قبل از اینکه وارد رابطه میشدی درباره رابطه جنسی حرف میزدی ک جفتتون اذیت نشیدالانم ادمی ک ...

اون یبارم که گفت از در شوخی وارد شد ولی خب مشخص بود سخت بوده براش که مطرح کنه

منم گفتم که خانواده من مذهبی محسوب میشن و چنین چیزی برامون قابل تحمل نیست دیگه نگفت

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس وابستگی بهش ندارم حتی نمیدونم دوسش دارم یا از دوستی باهاش حرف میزنمولی اصلا نمیخوام از دستش بدم

زوده حالا بخوای جدی فکر کنی اول ببین اصلا آدم همدیگه هستید یا نه پسرا اولش از این حرفا زیاد میزنن چندماه بعد فروکش میکنه

متوجه نمیشم، یعنی براش موضوع مهمیه که شما دوتا قبل خودتون با کسی تو رابطه بودین یا نه؟از نظر من کسای ...

نمیدونم

من گفتم کلا نداشتم

اونم گفت من یدونه داشتم درحد چت

معذب بودم که نگفتمش

حس کردم پنهون کاری کردم ازت

اخییی انیدوارم اگه قسمت همید ب هم برسید عزیزم . اگه مطرح کرده پس دوست داره فعلا فکرای منفی نکن کلی ا ...

امیدوارم

مامانش خیلی رومخم رفته بیشتر از اکسش

امیدوارم مامانش خیلی رومخم رفته بیشتر از اکسش

الکی فکرتو درگیر نکن فعلا

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

هرکسی یه گذشته ای داره چون صرفا قبلا تو رابطه بوده آدم بدی نیست این چه طرز فکریه اصلا گذشتش به شما م ...

تصمیم گرفتم اصلا به روش نیارم که کلا فراموش شه

حالا بحث من اینه چیکار کنم اگه یه زمانی مامانش خواست مخالفت کنه این بی چون و چرا قبولش نکنه

زوده حالا بخوای جدی فکر کنی اول ببین اصلا آدم همدیگه هستید یا نه پسرا اولش از این حرفا زیاد میزنن چن ...

اگه اوکی نبود که تو این مدت مشخص میشد دیگه

چندجور امتحانش کردم

اوکیه

حالا چیکارکنم از دستش ندم

تصمیم گرفتم اصلا به روش نیارم که کلا فراموش شهحالا بحث من اینه چیکار کنم اگه یه زمانی مامانش خواست م ...

ببین تو بزور نمیتونی کسی رو تو زندگیت نگه داری طرف اگر مامانی هست بهتره ازدواج نکنه اگرم مادرش نه و آورد و اینم قبول کرد خوشحال شو که شناختیش وگرنه بعدا تو زندگیت با دخالت های دیگران و تاثیر پذیری همسرت از اون ها به مشکل میخوری

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

ببین تو بزور نمیتونی کسی رو تو زندگیت نگه داری طرف اگر مامانی هست بهتره ازدواج نکنه اگرم مادرش نه و ...

مامانی نیست اصلا

میگم میترسم مامانش انقدر حرف بزنه نظرشو عوض کنه سردش کنه

مامانی نیست اصلا میگم میترسم مامانش انقدر حرف بزنه نظرشو عوض کنه سردش کنه

نگران نباش اگر آدم واقعی و اهل موندن باشه با اینجور چیزا ولت نمیکنه

همه ی مادرا همینن انگار پسراشون فرشتن😂نه بنظرم همین صداقته کافیه

زن ممد😂منم اگه قسمت شه زن ممدم🤣🤣🤣

اها باشه🥲

نگران نباش اگر آدم واقعی و اهل موندن باشه با اینجور چیزا ولت نمیکنه

مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم❤️✨

نمیدونم من گفتم کلا نداشتم اونم گفت من یدونه داشتم درحد چت معذب بودم که نگفتمش حس کردم پنهون کاری کر ...

شاید صرفا دیده شما احتمالا سنت کمه یا زیادی باکره و چشم و گوش بسته و ازدواجی ای

خواسته سوسه بیاد بگه منم مثل توام و پسر خوبیم و این چیزا،

سیاست و این چیزا 🤣

حدسه ها البته، نسبت به طرف مشکوک نشی

شاید واقعا پسر چشم و گوش بسته و زیادی باکره ای باشه 😂

اگه واقعا اینجوری باشه از نظر من اینجور پسرا یکمی بی عرضه ان، هوش هیجانی پایینی دارن، حالا کم کم تو رابطه با تو راه میوفته یادش میدی چیا دوست داری و چجوری میخوای باشه

اگرم اینجوری نباشه، صرفا خواسته مزه دهن تورو بفهمه و خودشو پسر خوب جلوه بده

کلا بیخیال این موضوع شو دیگه به روی خودت نیار، الکی نشون بدی واست موضوع مهمیه نقطه ضعف میگیره

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍