2777
2789
عنوان

مثل هر بار...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 422 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

چکار کینم امام زمانی بشویم چطور باید باشیم تا از منتظران واقعی اش باشیم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
چکار کینم امام زمانی بشویم چطور باید باشیم تا از منتظران واقعی اش باشیم

سلام عزیزم سخت نیست

انجام واجبات ترک محرمات

دائم به یاد حضرت بودن برای ظهورش دعا کردن وزمینه سازی برای ظهور ( آگاه کردن دیگران از برکات عصر ظهور صحبت کردن در باره حضرت و تبلیغ در حدی که میتونیم )

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

حس میکنم ازخدادورشدم ینی خدا دیگه مثل سابق دوستم نیست ینی نمیتونم اون حس بین خودم وخدامو مثل قبل قوی کنم خیلی عزاب وجدان دارم بگین چیکارکنم تا راحت تربشم 

وفای به عهدنکردن میتونه دلیلش باشه؟؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
حس میکنم ازخدادورشدم ینی خدا دیگه مثل سابق دوستم نیست ینی نمیتونم اون حس بین خودم وخدامو مثل قبل قوی ...

سلام عزیزم

خدا به ما اراده داده دست خودمونه که با خدا باشیم یا نه

تنها کاری که باید بکنیم انجام واجبات و ترک محرمات هست

وفای به عهد هم خیلی مهمه چه در رابطه با خود خداوند متعال چه در رابطه با خلق خدا

سعی کنید رابطه تون رو قوی تر کنید مطمئن باشید کاری نداره و آسونه

راحت ترین راه و بهترین راه اینه که رابطه تون رو با امام عصر و زمانه تون حضرت مهدی علیه السلام قوی تر کنید

خیلی خوبه که عذاب وجدان دارید این یعنی خدا شمارو به حال خودتون رها نکرده اگر غیر از این بود لحظه ای یاد خدا نمیکردید و غافل بودید

موفق باشید و التماس دعای فرج

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
به نظرم اینا رو نذار بعضیا به اینا هیچ اعتقادی ندارن فقط مسخره میکنن

مهم نیست کی چی میگه. اونایی که اعتقاد ندارن همونایی هستند که ادعای روشنفکری دارن و تا یکی میاد در موردشون حرف بزنه میگن به اعتقادات هم احترام بذاریم!!!!! چرا نذاره ؟  اینکه خیلی ها آگاه میشن. اونایی که اعتقاد ندارن دیگه خودشون میدونن و خدای خودشون. در زمان پیامبر هم خیلی ها پیامبر عزیزمون رو قبول نداشتند....اماپیامبر عزیز همواره با لطف و مهربانی باهاشون برخورد میکرد. عاقبتشونم خدا تو قرآن فرموده. پس تو نگران مسخره کردن کسی نباش😘😘😘

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ به نام خداوند بخشنده مهربان اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ ا ...

عزیزم خیلیا نمیدونن. این دعایی که گفتی دعای سلامتی امام زمان هست. دعای فرج یکی دیگه ست..    الهی عظم البلاء و برح الخفا و ..........  بزن تو نت سرچ کن. طولانی نیست و میشه راحت حفظش کرد.

عزیزم خیلیا نمیدونن. این دعایی که گفتی دعای سلامتی امام زمان هست. دعای فرج یکی دیگه ست..   &nbs ...

آره منم حفظ کردم به هوای اینکه اون دعای فرج هست حفظش سخت نبود😉

ولی خیلی تحقیق کردم به این رسیدم دعای الهی عظم البلاء دعایی که حضرت به یک زندانی برای رهایی از زندان تعلیم دادند

توی چند کتاب معتبر گفته شده که دعای فرج همان دعای اللهم کن لولیک هست واین فواید و آثار و برکات برای همین دعا آمده 

یکی از این کتابها کتابی است که به خواست خود امام زمان نوشته شده

منم اول فکر می کردم دعای الهی عظم البلاء دعای فرجه

با تحقیقی که کردم به نتیجه ای دیگه رسیدم اما اکثر اوقات هردورو میخونم ضرر نداره

التماس دعا🌹

آره منم حفظ کردم به هوای اینکه اون دعای فرج هست حفظش سخت نبود😉 ولی خیلی تحقیق کردم به این رسیدم دع ...

بله.نوشته کسی که زندانی بود آزاد شد. این خودش یعنی فرج و گشایش. و هم اینکه خود امام شبیه این دعا به شخص دیگری سفارش کردن. و چند جمله کم و زیاد بود. من یه متنی رو داشتم میخوندم از امام زمان که نوشته بود شخصی در بیابان گرفتار بوده که مرگ خودش رو با چشم میبینه و طلب کمک میخواسته.   بعد از مدتی کسی با اسب به کمکش میره و اون شخص نمیدونسته امام زمانه. وقتی سوار اسبش میشه امام زمان یه دعایی شبیه به همین دعا ولی کوتاهتر بهش میگه که اونو بخونه. و بعدا اون شخص میفهمه که اون امام زمان بوده. و یه ماجرای دیگه که برای کسی مشکلی پیش اومده بود الان دقیقا یادم نیست چی بود ولی امام بهش یه دعایی تعلیم داده که قسمتی از همین دعا که اینجا فرستادم رو هم داشت که اینه:(اکفیانی فانکما کافیان وانصرانی فانکما ناصران الغوث الغوث الغوث).

شبیه به جملات همین دعا رو امام زمان توصیه کرده به افراد مختلف.

و چون آخر دعا هم میگیم یا صاحب الزمان الغوث الغوث الغوث ادرکنی ادرکنی الساعه الساعه الساعه العجل العجل العجل....... یه جورایی داریم دعا میکنیم برای ظهورش. به قول شما هر دوش رو بخونیم بهتره. اولی دعای سلامتی امام زمان هست. بهتره جفتش رو بخونیم . به هر حال نیت ما دعا برای فرج آقامون هست. ان شاءالله ظهورش رو ببینیم😢

بله.نوشته کسی که زندانی بود آزاد شد. این خودش یعنی فرج و گشایش. و هم اینکه خود امام شبیه این دعا به ...

بله این داستانها درسته به خاطر همین من از یه استاد پرسیدم

ایشون گفتند توی دعای اللهم کن لولیک اون قسمت که میگه حتی تسکنه ارضک طوعا و تمطعه فیها طویلا اشاره به درخواست فرج امام زمان هست گفتند ادعیه خیلی پیچیده و پراز معانی و محتوا هستند که شاید ما با یک ترجمه ساده متوجه نشیم....خیلی برام توضیح دادند با سندهای معتبر قانعم کردند

به هر حال واقعا مهم نیت دعا کردن برای فرج هست👌

گاهی اوقات ذکر اللهم عجل لولیک الفرج

گاهی خواندن یک سوره یس به نیت تعجیل در فرج حضرت و گاهی هم خواندن این دو دعا پس مهم نیت هست

اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج

بله این داستانها درسته به خاطر همین من از یه استاد پرسیدم ایشون گفتند توی دعای اللهم کن لولیک اون ق ...

درسته عزیزم. الهی آمین... اللهم عجل لولیک الفرج خودش یه دعای فرج کوتاهه☺ در کنار دعای قنوت هم ثواب داره گفتنش. البته جایی نخوندم و اگه اشتباه نکنم. چون قنوت مستحبه هر دعایی میشه خوند و چه دعایی بهتر از دعای فرج آقا امام زمان.

ممنونم دوست عزیزم با این تاپیک فوق العاده👌👌🌹🌹🙏🙏😘😘

درسته عزیزم. الهی آمین... اللهم عجل لولیک الفرج خودش یه دعای فرج کوتاهه☺ در کنار دعای قنوت هم ثواب د ...

نه عزیزم دقیقاً همین طوره هر دعایی میشه خوند منم خیلی وقته دیگه ربنا آتنا نمیخونم مگر اینکه فرصتم زیاد باشه در کنار دعای اللهم کن لولیک بخونمش

وگرنه دعای اصلی قنوتم دعای فرج و سلامتی امام زمان هست اگر تلویزیون نگاه کنید بعضی نماز جماعت ها که پخش میشوند دعای قنوتشون همین دعای اللهم کن لولیک ...

به امید روزی که دعای همه آدمها فرج آقامون و به آرامش رسیدن باشه

امیدوارم هرکسی تاپیکم رو خوند به فال نیک بگیره و تلاشش رو نسبت به قبل بیشتر کنه اول از خودش شروع کنه انجام واجبات و ترک محرمات

و بعد زمینه سازی کنه برای ظهور حضرت با نشر همین مطالب زیبا

التماس دعا🌹