حقیقتا یه خواستگار دارم هنوز داشنجوی پزشکیهمیدونم خانوادش میتونن براش خونه و ماشین بگیرنولی خب اولاش ...
اگه مسئلت مالیه خب میدونی تا چند سال کمی سخت میگذره بهتون ولی آینده شرایط خیلی بهتر میشه
تو این شرایط اگر از طرف هر دو خانواده حمایت بشین خیلی عالیه و دلگرم میشین
ما تو آشناها داریم هر دو دانشجوی پزشکی ازدواج کردن بچه دار هم شدن تازگی ولی خانواده ها حواسشون هست بهشون و کاملا کمکن تا انشاالله هم درسشون رو با خیال راحت پیش ببرن و هم لذت یه زندگی دو نفره رو تجربه کنن و
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین پسر خوبیه احساس میکنم،یکم مذهبیه،اجتماعی هم هست خوشتیپ هم هستحالا نمیدونم چوم دوسش دارم اینارو ...
نمیدونم چندسالته
من ۳۰سالمه و بعد از تجربیاتی که داشتم بنظرم هرشخصی باید با هم سطح خودش از لحاظ مالی تحصیلی .. ازدواج کنه اگر باهم اشنا شدید و حداقل ۶ماه از این دوستی گذشته و به شناخت از هم رسیدید بله. البته به شرط اینکه خودتم حتما شاغل شی تا در این چندسال بتونی این درامد رو همپوشانی کنی. نمیدونم رشته تحصیلت چی هست ولی اگر دانشجو شاخه های پزشکی یا پیراپزشکی نیستی سعی کن حتما خودت رو ارتقا بدی