2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 52 پست

هم باید کارش پرستیژ داشته باشه هم ساعت کاری مناسب و هم درامد همه در حد معقول

مثلا آشغال فروشی ماهی تا ۲۰۰/۳۰۰ هم درامد دارند ولی هرکسی قبول میکنه؟

در ضمن ۲۰تومن در شرایطی که خونه و ماشین هم داشته باشه عدد معقولی نیست. خرج ماشین بالاس هربار یه هزینه ای داره از طرفی گوشت کیلویی ۱/۸۰۰ بنظرت درماه مصرف گوشت دونفر ادم یک کیلو؟ یا مرغ ... پس کمه ! و نمیشه پس اندازی کرد برای پیشرفت مگر اینکه خودتم بری سرکار و درامد داشته باشی.

ربطی به خونه و ماشین نداره. چندتا کیسه برنج بگیری با دو کیلو گوشت، تموم شده ۲۰ تومن. کجای کاری؟؟؟

خب مگه دو نفر در ماه چند کیسه نیاز دارن

من شروع زندگی متاهلی با دو نفر رو میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چقدر باشه برای شروع اگه طرف تونه و ماشین هم داشته باشه

نمیدونم ولی تو تهران واقعا با ماهی کمتر از ۵۰، ۶۰ به سختی میشه زندگی کرد. حتی با خونه و ماشین. زندگی لنگ میزنه، سخت میگذره، همه اعصای خانواده اذیتن...خونه و ماشین نباشه که دیگه واویلا...کرایه ها همه بالای ۲۰، ۳۰ تومنه.

من نمیدونم شما کدوم شهری ولی با وضعیت فعلی ایران و شرایط اقتصادی الان هرشهری ام که باشی، حتی روستا، فک نمیکنم کمتر از ۴۰ تومن معقول باشه برای شروع یه زندگی

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

خب مثلا سه تا شغل بگو که تمام معیاراتو داشته باشه

من اصلا کاری با شغل ندارم، از درآمد حرف میزنم

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

خب پس چقدر باشه برای شروع اگه طرف تونه و ماشین هم داشته باشه

نسل ما متفاوت از نسل های قبل

ساده زیست نیستیم و از طرفی میدونیم روزهای روشن تری در راه نیست. پس فقط به ذوق لباس عروس خودت رو قانع نکن و اگرم حالا قبول کردی از حق و حقوقت نگذر! مثلا بیخیال عروسی نشو مهریه ۱۴سکه ای قبول نکن

نسل ما متفاوت از نسل های قبل ساده زیست نیستیم و از طرفی میدونیم روزهای روشن تری در راه نیست. پس فقط ...

حقیقتا یه خواستگار دارم هنوز داشنجوی پزشکیه

میدونم خانوادش میتونن براش خونه و ماشین بگیرن

ولی خب اولاش کمه حقوقش بعد از اینکه تخصص بگیره زیاد میشه

الان نمیدونم قبولش کنم یا نه

دوستشم دارم،همکلاسیمه

حقیقتا یه خواستگار دارم هنوز داشنجوی پزشکیهمیدونم خانوادش میتونن براش خونه و ماشین بگیرنولی خب اولاش ...

پزشکی تا به پول برسه تو جوونیت رفته😉 ولی خب شغلیه که اگر شخص مقابل هول نباشه ارزش صبر داره و اینکه طرح رو معمولا در اطراف میوفتن و حقوق بیشتر

روی خانواده حساب باز نکن هیچوقت تو خواستگاری دروغ زیاد رد و بدل میشه اگر میتونستن فراهم کنن پس چرا تا الان ماشین نداره؟ موندن بعد از عقد که کلی مخارج جشن و .. همزمان خونه و ماشین بخرن

پزشکی تا به پول برسه تو جوونیت رفته😉 ولی خب شغلیه که اگر شخص مقابل هول نباشه ارزش صبر داره و اینکه ...

ببین پسر خوبیه احساس میکنم،یکم مذهبیه،اجتماعی هم هست خوشتیپ هم هست

حالا نمیدونم چوم دوسش دارم اینارو میگم یا واقعا اینجوریه

۲۴سالشه

دارن خونه و ماشین خانوادش

منتها به نام پدرشع

به نظرت ارزش داره

پس فقط درآمد مهمهاینکه شغلش چی باشه زیاد مهم نیست براتون؟

چرا مهم نیست؟؟؟ ولی شغل خوب ارتباط مستقیم داره با درآمد خوب.