2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 52 پست
پیش فرض همه ما اینه که درآمدش از راه درست باشهشغل پر درآمد هم خیلی زیاده چرا باید ذهنت بره سمت کلاه ...

حقیقتا یه خواستگار دارم هنوز داشنجوی پزشکیه

میدونم خانوادش میتونن براش خونه و ماشین بگیرن

ولی خب اولاش کمه حقوقش بعد از اینکه تخصص بگیره زیاد میشه

الان نمیدونم قبولش کنم یا نه

دوستشم دارم،همکلاسیمه

حقیقتا یه خواستگار دارم هنوز داشنجوی پزشکیهمیدونم خانوادش میتونن براش خونه و ماشین بگیرنولی خب اولاش ...

اگه مسئلت مالیه خب میدونی تا چند سال کمی سخت میگذره بهتون ولی آینده شرایط خیلی بهتر میشه

تو این شرایط اگر از طرف هر دو خانواده حمایت بشین خیلی عالیه و دلگرم میشین

ما تو آشناها داریم هر دو دانشجوی پزشکی ازدواج کردن بچه دار هم شدن تازگی ولی خانواده ها حواسشون هست بهشون و کاملا کمکن تا انشاالله هم درسشون رو با خیال راحت پیش ببرن و هم لذت یه زندگی دو نفره رو تجربه کنن و

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین پسر خوبیه احساس میکنم،یکم مذهبیه،اجتماعی هم هست خوشتیپ هم هستحالا نمیدونم چوم دوسش دارم اینارو ...

نمیدونم چندسالته

من ۳۰سالمه و بعد از تجربیاتی که داشتم بنظرم هرشخصی باید با هم سطح خودش از لحاظ مالی تحصیلی .. ازدواج کنه اگر باهم اشنا شدید و حداقل ۶ماه از این دوستی گذشته و به شناخت از هم رسیدید بله. البته به شرط اینکه خودتم حتما شاغل شی تا در این چندسال بتونی این درامد رو همپوشانی کنی. نمیدونم رشته تحصیلت چی هست ولی اگر دانشجو شاخه های پزشکی یا پیراپزشکی نیستی سعی کن حتما خودت رو ارتقا بدی

اگه مسئلت مالیه خب میدونی تا چند سال کمی سخت میگذره بهتون ولی آینده شرایط خیلی بهتر میشهتو این شرایط ...

امیدارم

خدا از دهنت بشنوه

دعا کن برای ما هم صورت بگیره

نمیدونم چندسالته من ۳۰سالمه و بعد از تجربیاتی که داشتم بنظرم هرشخصی باید با هم سطح خودش از لحاظ مالی ...

منم پزشکی میخونم

همکلاسیمه

ببین تو دو سال آخر تحصیل نفری تقریبا ۱۱تومن بهمون میدن

دیگه اگه تخصص هم بخوای بخونی و رزیدنت باشی اونجاه هم میشه نفری تقریبا۲۵

اگه مسئلت مالیه خب میدونی تا چند سال کمی سخت میگذره بهتون ولی آینده شرایط خیلی بهتر میشهتو این شرایط ...

الان با شرایط ما به نظرت چقدر لازم داریم برای شروع زندگی دو نفرمون

خونه و ماشین هم پدرش براش میگیره

الان با شرایط ما به نظرت چقدر لازم داریم برای شروع زندگی دو نفرمونخونه و ماشین هم پدرش براش میگیره

خیلی خوبه که

خانواده شما هم جهاز آماده کنن

جشن عقد و عروسی هم بستگی به خودتون داره

اگه میخواین یه مدت عقد بمونین، تا هم شما جهاز آماده کنین و اونا هم خونه فراهم کنن

وام ازدواجم هست

یه جشن خوبم برای عروسی اگه دوس داری حتما بگیرین

خیلی خوبه کهخانواده شما هم جهاز آماده کننجشن عقد و عروسی هم بستگی به خودتون دارهاگه میخواین یه مدت ع ...

انشاالله خدا خودش درست کنه

مرسی خیلی لطف کردی

دعا کنید برامون