2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

124 بازدید | 20 پست

بچه ها روز دهم دوره ام . هنوز تخمک گذاری شروع نشده چون دوره ام ۳۰ روزه اس. ولی احساس سنگینی دارم قسمت زیر شکم و کمی هم کمرم درد میگیره خممیشم یا پا میشم.

۵ ماه پیش پولیپ عمل کردماسترس گرفتم دوباره درنیومده باشه پولیپه

منم معمولا از روز ده تا چهاردهم بعد از پریودم درد دارم

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عمل داشتی با دکترت مشورت کن

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

باشه عزیزم ولی دو ماه پیش چکاپ دادم اوکی بود سه ماه بعد عملم .

ایشالا ک چیزی نیس عزیزم

پس ینی بخاطر هورمونا و نوسانات هورمونیه چون قبل از پریود هم اینجور میشم یه ده روز قبل پریود که پروژس ...

چون عمل داشتی با دکترت مشورت کنی بهتره عزیزم، خیالت راحته دیگه

مشکلی نبوده؟ کمرت درد داره همیشه؟ ممکنه بخاطر عفونت باشه منم عفونت داشتم ماه قبل دارو استفاده کردم ب ...

از کجا فهمیدی عفونت داری؟ منم شک ب عفونت دارم ولی دکتر گفت ترشحات عادیه