2789
عنوان

استرس

117 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دچار استرس وحشتناکی هستم.. طوری که هرروز دچار حملات پانیک میشم...هفته ای چند روز پیاده روی دارم .... دکتر مشاوره.. روانپزشک هم رفتم اما خوب نشدم.. چکار کنم خوب بشم؟..حالم خیلی بده ..تو رو خدا راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حملات پانیک چیه؟

از چیزی میترسی؟فوبیا چی داری؟

حالت عادی استرس داری

منم استرس دارم همیشه ولی برخلاف شما دکتر اینا نرفتم

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

سلام به نظر من اگه پیش روانشناس میرفتی از همه بهتر بود چون افکار ما باعث رفتار ما میشه باورهاتو عوض کن دارو به درد نمیخوره این تجربه من بود.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏