2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوبان حجمش بیشتر از نکته و تست و خب نکته و تست بیشتر جنبه جمع بندی داری ولی جزوه نکته و تست مرادی خی ...

بنطرت کدوم ببینم واسه این ۵ ماه ؟ راهنمایی میکنید ؟🥲🥲🥲

تازه میخوام شروع کنم هرچی شد شد پشت کنکور هستم

من فراهانی بودم واقعا راضیم،البته برای هرکس متفاوته

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
بنطرت کدوم ببینم واسه این ۵ ماه ؟ راهنمایی میکنید ؟🥲🥲🥲 تازه میخوام شروع کنم هرچی شد شد پشت کنکور ...

اول فارغ از هرچیزی یه مشاور خوب بگیر عزیزم چون بشدت میتونه توی روندت تاثیر گذار باشه ..

اول فارغ از هرچیزی یه مشاور خوب بگیر عزیزم چون بشدت میتونه توی روندت تاثیر گذار باشه ..

میشناسی عزیزم ؟ من دوست دارم با فیلما و تکالیف خود استادها پیش برم مشاورا همشون میگن درسنامه

میشناسی عزیزم ؟ من دوست دارم با فیلما و تکالیف خود استادها پیش برم مشاورا همشون میگن درسنامه

این خیلی خوبه دختر ولی چون الان زمان حساسی هست برای شروع کردن واقعا به یه مشاور توانمند نیاز داری چون دیگه جای آزمون و خطا نداری .. من دوستم از سیب ترش مشاوره گرفته بود خیلی راضی بود .. خودم تیم دایره رو پیشنهاد میکنم واقعا راضی بودم ازشون ..