2777
2789
عنوان

ممکنه آپاندیس باشه

31 بازدید | 1 پست

سلام خانوما من دختر خواهرم ۱۴ سالشه و نه ماه پیش درد شدیدی داشت که از ناف به سمت راست پایین شکمش میزد رفت دکتر آزمایش خون عفونت نشون داد بار اول بعد سونوگرافی هم کردن گفتن هیچی نیست بار دوم آزمایش خون گرفتن عفونت هم نشون نداد و اومد خونه بعد از اون هر چند وقت یکبار دلدرد داره و الان دلدردش خیلی شدید شده همراه با تهوع و بی اشتهایی تبش ۳۷ درجه هستش ببریم بیمارستان؟کسی تجربه ای داره؟؟

ببرید یه دکتر خوب متخصصین چیزی

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

شامپو سینره

99900 | 2 ثانیه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز