2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم توافقی جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 88 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا وابستگی عاطفی ندارم بهش. اصلا دوسش ندارم ازدواجم اجباری بود و سالها تروماهای وحشتناک پشت سر ...

منم وابستگیم کمتر شده ولی بچه نداریم ، کارم به دکتر اعصاب و روان کشید از دستش

انشالله هر چی صلاحه خدا بهمون بده و کمکمون کنه :) ..

بعضی زندگی ها واقعا برای بچه هام ضرر داره. یه زمان بچه با یکی از پدر و مادر و در آرامش زندگی کنه بهت ...

من تو این زندگی افسرده شدم قرص اعصاب میخورم از همه چیز عقب افتادم معتاد شدم.الان ب خودم اومدم و دیگه نمیخوام ادامه بدم واقعا نمیتونم دیگه

اموالی برای توقیف داره که باهاش اندازه مهریه ای که بخواد رو بشه گرفت؟

خودش میگه یا جدا شیم یا بچه دار شیم😑😑 منم نشنیده گرفتم ولی امروز بحث کردیم میگه حق نداری درس بخونی حق نداری پاتو از خونه بیرون بذاری . الان واقعا تصمیمم جدی شده واسه طلاق

خودش میگه یا جدا شیم یا بچه دار شیم😑😑 منم نشنیده گرفتم ولی امروز بحث کردیم میگه حق نداری درس بخونی ...

با روانشناسی کسی مشورت کردی درمورد زندگیت؟

چون رابطه تون در موضوعات دیگ شکرآبه داره اینجوری میکنه

می تونی از خونه ات تا قبل از طلاق بری؟ مثلا خانواده ت حمایتت می کنن؟

نه نمیخوام خونه رو ترک کنم.اگه خونه رو ترک کنم میره حکم ناشزه میگیره دیگه مهریه هم نمیده بهم.میخوام یا توافقی جدا شیم یا کاری کنم خودش بره دادخواست بده

کاش کلی می گفتی چون منم خودم اینقدر از شوهرم کشیدم که مثل خودت حوصله خودمم ندارم

ازدواج اجباری و 17سال فاصله سنی و رابطه جنسیکه برام مثل تجاوزه ازهمون شب اول😭 رفیق بازیش محبت نکردنش ، معتاد شدنم از همه چیز عقب افتادنم الانم ک میگه نمیخواد درس بخونی ازخونه بری بیرون

خودش میگه یا جدا شیم یا بچه دار شیم😑😑 منم نشنیده گرفتم ولی امروز بحث کردیم میگه حق نداری درس بخونی ...

می تونی مهریه اتو بذاری اجرا . البته قبلش باید اموالی ازش رو شناسایی و توقیف کنی تا نره به اسم خانواده ش یا کسی بزنه که مهریه اتو بخواد نده . می تونی اصلا در طول پروسه گرفتن مهریه اصلا هدفت که طلاق هست رو نگی.

نمیدونم چندوقته داری به این موضوع طلاق فکر میکنی اگه مطمئن شده باشی ک کاری نداره راحت میگی میخام جداشم

اگه داری دل دل میکنی یعنی از خودت مطمئن نیستی

بچه پدر و مادر شاد میخاد نه مادر افسرده اگه فکر میکنی طلاق بگیری آدم شادی میشی و میتونی از پسش بربیای یه لحظه هم شک نکن

ولی اگه میبینی شوهرت خوبیاش بیشتر از بدی هاش هست زندگیتو خراب نکن هر زندگی بالا و پایین داره هرآدمی هم خوبی و بدی هایی داره به خاطر ی سری بدی نمیشه آدم ها رو گذاشت کنار چون ممکنه به خاطر ی بدی دیگه خودمون کنار گذاشته بشیم