آدم_پشیمان مدیر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 عنوان چطوری به شوهرم بگم توافقی جدا شیم | مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 88 پست مشکلاتم تو تاپیک های قبلی هست. دلم میخواد توافقی جداشیم ولی مطمئنم اون طلاق نمیده. موندم چیکار کنم شاغل هم نیستم 1404/10/28 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلمنگلی۳۰ عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 87 مشکل اصلیم رابطه جنسیه ک برام مثل تجاوز میمونه و 10سال به هرررر طریقی بگی تلاش کردم ک دوست داشته باش ... شاید خب بلد نیس با محبت شروع کنه اولش از روز اول یعنی از اینکه حتی لمست هم کنه بدت میومد؟
atena2790 عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 91 باهاش حرف بزن و بگو بهش اگه. قبول نکرد خودت درخواست طلاق بده
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 شاید خب بلد نیس با محبت شروع کنه اولش از روز اول یعنی از اینکه حتی لمست هم کنه بدت میومد؟ گلم درد ازدواج اجباری رو امیدوارم هیچوقت نکشی😭 من دقیقا 5سال اول ،تو رابطه گریه میکردم . ازاینکه حتی لمسم کنه بوسم کنه حالم بهم میخوره
گلمنگلی۳۰ عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 87 گلم درد ازدواج اجباری رو امیدوارم هیچوقت نکشی😭 من دقیقا 5سال اول ،تو رابطه گریه میکردم . ازاینکه حت ... پس مشکلت از اول بوده بازم خوب تحمل کردی انشالله که هرچی صلاحته برات رقم بخوره و حال دلت خوب شه
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 پس مشکلت از اول بوده بازم خوب تحمل کردی انشالله که هرچی صلاحته برات رقم بخوره و حال دلت خوب شه اره خیلی تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم😭😭
گلمنگلی۳۰ عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 87 اره خیلی تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم😭😭 همین ک تصمیمگرفتی دیگه تحمل نکنی خوبه
مسعودf عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1513 ازدواج اجباری و 17سال فاصله سنی و رابطه جنسیکه برام مثل تجاوزه ازهمون شب اول😭 رفیق بازیش محبت نکردن ... اگه اعتیاد داره حتما جدا شو همین یک مورد کافیه که طلاق بخوای ❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 اگه اعتیاد داره حتما جدا شو همین یک مورد کافیه که طلاق بخوای خودش ک اعتیاد نداره. منو معتاد کرد ولی شکر خدا ترک کردم
مسعودf عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1513 خودش ک اعتیاد نداره. منو معتاد کرد ولی شکر خدا ترک کردم وا 😐😐😐😐عجب ❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 وا 😐😐😐😐عجب والا بخاطرافزایش زمان رابطه هی گفت بیا بکشیم بیا بکشیم.منم خوشم اومد دیگه ول نکردم ولی اون زرنگ بود خودشو معتاد نکرد
مسعودf عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1513 والا بخاطرافزایش زمان رابطه هی گفت بیا بکشیم بیا بکشیم.منم خوشم اومد دیگه ول نکردم ولی اون زرنگ بود ... چقدر کثیفه مرده شور ببرش ❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 چقدر کثیفه مرده شور ببرش دلمم واسش میسوزه خیلی خوبی ها بهم کرده نمیتونم بگم کاملا ادم بدیه .ولی لعنت ب خانوادم بیاد ازاول این ازدواج اشتباه بود
مسعودf عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1513 دلمم واسش میسوزه خیلی خوبی ها بهم کرده نمیتونم بگم کاملا ادم بدیه .ولی لعنت ب خانوادم بیاد ازاول این ... انشالله هر چی خیره برای خودت و دخترت پیش بیاد به نظرم یه مدت بمون پول جمع کن بعد جدا شو بدون پول تو این اوضاع نمیتونی دوام بیاری ❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤
آدم_پشیمان مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 262 انشالله هر چی خیره برای خودت و دخترت پیش بیاد به نظرم یه مدت بمون پول جمع کن بعد جدا شو بدون پول تو ... ممنون عزیزم. همین کارو میکنم یا مهریمو بده یا بمونم پول جمع کنم