2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم توافقی جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 88 پست
مشکل اصلیم رابطه جنسیه ک برام مثل تجاوز میمونه و 10سال به هرررر طریقی بگی تلاش کردم ک دوست داشته باش ...

شاید خب بلد نیس با محبت شروع کنه اولش از روز اول یعنی از اینکه حتی لمست هم کنه بدت میومد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خب بلد نیس با محبت شروع کنه اولش از روز اول یعنی از اینکه حتی لمست هم کنه بدت میومد؟

گلم درد ازدواج اجباری رو امیدوارم هیچوقت نکشی😭 من دقیقا 5سال اول ،تو رابطه گریه میکردم . ازاینکه حتی لمسم کنه بوسم کنه حالم بهم میخوره

گلم درد ازدواج اجباری رو امیدوارم هیچوقت نکشی😭 من دقیقا 5سال اول ،تو رابطه گریه میکردم . ازاینکه حت ...

پس مشکلت از اول بوده بازم خوب تحمل کردی انشالله که هرچی صلاحته برات رقم بخوره و حال دلت خوب شه

ازدواج اجباری و 17سال فاصله سنی و رابطه جنسیکه برام مثل تجاوزه ازهمون شب اول😭 رفیق بازیش محبت نکردن ...

اگه اعتیاد داره حتما جدا شو

همین یک مورد کافیه که طلاق بخوای

❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤

والا بخاطرافزایش زمان رابطه هی گفت بیا بکشیم بیا بکشیم.منم خوشم اومد دیگه ول نکردم ولی اون زرنگ بود ...

چقدر کثیفه

مرده شور ببرش

❤️ خانم هستم ❤️در پی آن همه خونی که بر این خاک چکید🖤ننگ مان باد این جان🖤شرم مان باد این نان🖤🖤

دلمم واسش میسوزه خیلی خوبی ها بهم کرده نمیتونم بگم کاملا ادم بدیه .ولی لعنت ب خانوادم بیاد ازاول این ...

انشالله هر چی خیره برای خودت و دخترت پیش بیاد

به نظرم یه مدت بمون

پول جمع کن بعد جدا شو

بدون پول تو این اوضاع نمیتونی دوام بیاری