2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نون پختم خوب شد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من یه کلیپ دیدم

کف به ظرف پلاستیک کشید بعد خرما رو له کرد ته ظرف بعدم ارده ریخت جوری که روی خرما ها رو گرفت بعد پسته بادوم و گردو و این چیزا رو که مغز کرده بود و با چاقو خورد کرده بود به صورت درست ریخت روی ارده بعدشم شکلات آب شده ریخت روی مغز ها جوری که روی سطح مغز ها پوشونده شد بعدشم که گذاشت یخچال یا فریزر بعد که سفت شد و قوام گرفت پلاستیک رو از ته ظرف کشیدم بیرون و برش زده با چاقو

به نظر من باحال و جالب بود و یه میان وعده سالم هم برا بچه هاست البته که شکلات بخورن حسابی شارژ میشن اما خب بهتر از خیلی دیگه از خوراکی هاست

راستی من خودم گاهی خرما رو هسته میگیرم کف ماهیتابه روغن میریزم خرما های هسته گرفته رو توی روغن تفت میدم

البته روغن زیاد نمیریزم خیلی کم

بعدم ارده میریزم رو خرما ها و در حدی که قاطی بشن هم میزنم بعد توپک درست میکنم باهاش علت میدم تو کنجد خیلی عاشقشم

میتونی جای اینکه خرما های ته ظرف رو له کنی این مدلی درستش کنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چطور ؟

با ارده ماساژش دادم قشنگ به خوردش که رفت تو روغن سرخ کردمش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یعنی ارده خالی ارد نریختی؟

چونه ی نون از نونوایی گرفتم با ارده ورز دادم قشنگ رفت به خوردش تو لایه های نازک باروغن داغ سرخ کردم داخل ماهیتابه