2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 45 پست
شاید یه دلیلی برا طلاق آوردن که خود قاضی قبول کرده یا رشوه ای چیزی دادن

کار وکیلشه همون حرف کتی فقط مگر بهم ثابت بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من یه چند تایی رو دیدم بخاطر بچه کوتاه اومدن ولی همش دعوا دلخوری بچه ها باید تو یه خونه بدون عشق بزر ...

اره بچه ها که مثل دخترای خودمن همیشه انگار سه تا بچه داشتم کلا رسیدگیشون با خودمونه . نه متاسفانه اصلا نمیسازن برادرمم مریضه همه میگن نمیکشه از بین میره بذاریم طلاق بده و ..‌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه داداشت راضی نباشه که خیلییی طول می کشه که حق طلاق با مرده چه بی رحمه زنداداشت به فکر بچه هاشم ن ...

متاسفانه برادرمم خسته شده بار چندمه که دادگاه میرن حتما طلاق میده .‌زن داداشم ضرر میکنه والا نمیفهمه جامعه پر گرگه

اره بچه ها که مثل دخترای خودمن همیشه انگار سه تا بچه داشتم کلا رسیدگیشون با خودمونه . نه متاسفانه اص ...

خب زن داداشت که نمیساخت چرا دوتا بچه را آورد اونم دختر که خیلی به مادر نیاز داره 

خب زن داداشت که نمیساخت چرا دوتا بچه را آورد اونم دختر که خیلی به مادر نیاز داره 

چی بگم بخدا به در و دیوار زد تا بچه دار بشه پسرم دوست داشت یه مدت اعصاب خردی داشتیم که چرا دخترن قبول دارم همه خسته ایم ولی بنظرم نباید بذاریم خودش رو بیچاره کنه مامانش امشب از خواستگارایی میگه که هنوز طلاق نگرفته پاشنه در خونشون رو از جا در اوردن یه چیزی میگه دیگه نمیفهمه که اون باورش میشه

چی بگم حداقل راضیش کنین چند جسله مشاوره بره 

خودم مثلا این کاره ام از دوست و همکار و استادام رو معرفی کردم گفتم اسم ببر میبرمت یه بارم راضی شد بیاد رفت تو حرف نزده اومد بیرون گفت حوصله ندارم بریم گفتم شهر دیگه هم خواستی میبرمت کلا نسازه

برو باهاش حرف بزن اگه شرطی چیزی واسه ادامه زندگی داره قبول کنین آرومش کنین بهش امیدواری بدین زندگیت ...

بخدا زندگیش خوبه کلا اخلاقش خاصه نه مشکل مالی دارن نه دست بزن نه فحاشی ... هر کی عروسی کرد قهر کرد رفت ارایشگاه و لباس عروس و اتلیه هر کی طلا خرید رفت خرید کلا سرش تو زندگی بقیه است تو این وضع زندگیش نشسته با مامانش البوم نگاه میکنن میگه شکم اورده اونم کوچک کنه برا مدلینگ خوبه دود از سرم بلند شد دیگه

خودم مثلا این کاره ام از دوست و همکار و استادام رو معرفی کردم گفتم اسم ببر میبرمت یه بارم راضی شد بی ...

فکر کرده بعد طلاق زندگی براش خیلی آسون میشه امیدوارم برگرده سر زندگیش و با هم بسازن خوبه حداقل بچه هاش عمه خوبی مثل شما دارن که به فکرشون هست

فکر کرده بعد طلاق زندگی براش خیلی آسون میشه امیدوارم برگرده سر زندگیش و با هم بسازن خوبه حداقل بچه ه ...

مثل خواهر نداشتمه جفتمون خیلی روزها رو باهم گذروندیم از زندگیمون بره یه چیزی ازم کم میشه انگار

ان شاالله هرچی خیره واسه داداشت و بچه هاش پیش بیاد...  صلوات فرستادم براش.

ممنونم عزیزم خودمم نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات برداشتم