من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من یه چند تایی رو دیدم بخاطر بچه کوتاه اومدن ولی همش دعوا دلخوری بچه ها باید تو یه خونه بدون عشق بزر ...
اره بچه ها که مثل دخترای خودمن همیشه انگار سه تا بچه داشتم کلا رسیدگیشون با خودمونه . نه متاسفانه اصلا نمیسازن برادرمم مریضه همه میگن نمیکشه از بین میره بذاریم طلاق بده و ..
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
خب زن داداشت که نمیساخت چرا دوتا بچه را آورد اونم دختر که خیلی به مادر نیاز داره
چی بگم بخدا به در و دیوار زد تا بچه دار بشه پسرم دوست داشت یه مدت اعصاب خردی داشتیم که چرا دخترن قبول دارم همه خسته ایم ولی بنظرم نباید بذاریم خودش رو بیچاره کنه مامانش امشب از خواستگارایی میگه که هنوز طلاق نگرفته پاشنه در خونشون رو از جا در اوردن یه چیزی میگه دیگه نمیفهمه که اون باورش میشه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
خودم مثلا این کاره ام از دوست و همکار و استادام رو معرفی کردم گفتم اسم ببر میبرمت یه بارم راضی شد بیاد رفت تو حرف نزده اومد بیرون گفت حوصله ندارم بریم گفتم شهر دیگه هم خواستی میبرمت کلا نسازه
برو باهاش حرف بزن اگه شرطی چیزی واسه ادامه زندگی داره قبول کنین آرومش کنین بهش امیدواری بدین زندگیت ...
بخدا زندگیش خوبه کلا اخلاقش خاصه نه مشکل مالی دارن نه دست بزن نه فحاشی ... هر کی عروسی کرد قهر کرد رفت ارایشگاه و لباس عروس و اتلیه هر کی طلا خرید رفت خرید کلا سرش تو زندگی بقیه است تو این وضع زندگیش نشسته با مامانش البوم نگاه میکنن میگه شکم اورده اونم کوچک کنه برا مدلینگ خوبه دود از سرم بلند شد دیگه